5 redenen om nu over te stappen naar de Hyundai KONA Electric

Body

Kies je misschien voor zijn dynamische uiterlijk, riante actieradius of rijke standaarduitrusting? Het kan allemaal want de nieuwe Hyundai KONA Electric heeft het allemaal in huis. Wij zetten 5 redenen op een rij waarom jij zou kunnen kiezen voor de KONA Electric.

KONA Electric

1. Een scherper en robuuster uiterlijk.

De ontwikkeling van de nieuwe KONA-modellenreeks begon met de elektrische variant. De strakke, aerodynamische neus met de Pixelated Seamless Horizon Lamp en de vloeiende lijnen geven de nieuwe Hyundai KONA Electric een futuristisch uiterlijk, dat je toch niet laat vergeten dat het een SUV is. 

Het sportieve karakter van de nieuwe Hyundai KONA Electric, met zijn slanke lijnen en futuristische uitstraling, wordt nog eens geaccentueerd door de panelen in carrosseriekleur rond de wielkasten. Die zijn een verwijzing naar het iconische design van zijn populaire voorganger van de eerste generatie.

KONA Electric

2. Uitzonderlijke elektrische prestaties.

Hyundai heeft de componenten in de aandrijflijn van de nieuwe KONA Electric zorgvuldig op elkaar afgestemd om zowel een uitstekend rijgedrag te bieden, als ook de mogelijkheid van snel opladen van het batterijpakket en een bijzonder groot rijbereik. Innovatieve EV-functies zijn onder meer de rijmodus i-Pedal, preconditioning van de batterij en het Regenerative Braking System 2.0.

  • tot 514 km(WLTP) rijbereik met de 65,4 kWh Long Range-batterijpakket
  • De KONA Electric accelereert sportief van 0 naar 100 km/u in slechts 7,8 seconden
  • Al in 15 minuten heeft de KONA Electric met 65,4 kWh-batterijpakket en 17-inch velgen 162 km rijbereik 
KONA Electric

3. Connectiviteit van het hoogste niveau.

De nieuwe Hyundai KONA Electric brengt connectiviteit naar een nog hoger niveau met het infotainmentsysteem van de nieuwste generatie dat Hyundai ccNC (Connected Car Navigation Cockpit) noemt. Het systeem biedt geavanceerde graphics en een perfecte eenheid van de weergaven. CcNC introduceert de nieuwste versie van Hyundai's Bluelink met Over-The-Air (OTA) software-updates. Voor extra gebruiksgemak kun je de KONA Electric ver- en ontgrendelen en starten met de Hyundai Digital Key 2 Touch op je smartphone of Apple Watch. 

KONA Electric

4. Comfort en stijl.

De nieuwe Hyundai KONA Electric biedt riante been- en schouderruimte op de achterbank voor passagiers. De brede keuze aan levendige interieurkleuren en verschillende soorten bekledingen accentueren de ruimtelijkheid van de ‘leefruimte’ in de KONA Electric. Voor het Eco Pack gebruikt Hyundai op innovatieve wijze milieuvriendelijke materialen, zoals 100 % gerecycled PET in de vloerbekleding en ecologisch verantwoord verwerkt leder en suède.

Geniet van een riante zitruimte en een ruim interieur – de KONA Electric heeft een volledig vlakke vloer, want er is geen transmissie die een middentunnel vereist. De Curveless Bench Seat achterin biedt maximale leefruimte en maakt het interieur optisch nog ruimer.

 

KONA Electric LE

5. KONA Electric Limited Editions.

Wegrijden in een van de aantrekkelijkste elektrische auto’s van dit moment, vol met extra’s en nu ook extra voordelig? Hyundai maakt het mogelijk met twee Limited Editions van de KONA Electric: de KONA Electric Comfort Limited en de KONA Electric Comfort Smart Limited, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Je profiteert van een productvoordeel tot wel € 1.300.  Bovendien komen beide Limited Editions in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950 én verdubbelt Hyundai deze subsidie. Dat betekent dus driedubbel profiteren! Wees er wel snel bij, want de oplage is gelimiteerd.

Snel rijden?

Ontdek onze voorraad

Nieuws

Image
Hyundai zomerinspectie

Onze deuren staan open voor de jaarlijkse Hyundai Zomerinspectie.

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders terecht bij onze Hyundai vestigingen om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.

Image
ioniq 5 n

Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters.

Image
KONA EV N Line

Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering.