Batterij reparatie aan een elektrische auto

Body

Het kan gebeuren: de accu gaat kapot. Aandrijfaccu's voor elektrische auto’s kunnen in de kosten lopen net als verbrandingsmotoren. Een reparatie van de accu kan daarentegen veel geld besparen. In deze video geeft werkplaatsmanager Danny Vos een kijkje achter de schermen bij een hoogstaand stukje duurzame techniek in onze werkplaats, want Auto Sturm is één van de weinig erkende LIB-centers in Nederland en kunnen wij dus reparaties verrichten in het hoogspanningsgedeelte van de accu.

Bekijk de video

Het is vaak een stigma dat wanneer de accu van een elektrische auto defect raakt of schade heeft deze total-loss verklaard wordt. Het is veelal niet nodig om een compleet accupakket te vervangen. Vaak kunnen individuele componenten zoals modules, cellen en hardware vervangen worden.

Daarmee blijft het huidige accupakket in tact en wordt zodoende de levensduur van de batterij verlengd en brengt dat een aanzienlijke kostenreductie met zich mee.

Thumbnail batterij reparatie
demontage

LIB-Center

Bekijk onze speciale pagina

Nieuws

Image
twnstar

SEBA subsidie aanvragen mogelijk vanaf 23 april

Deze subsidie is bedoeld om de aanschaf van een nieuwe emissieloze bedrijfswagen zoals de Nissan Townstar en Interstar-e te stimuleren. De subsidie geldt voor bedrijfsauto’s voor goederenvervoer uit de voertuigcategorie N1 of N2, met een maximumgewicht van 4.250 kg.

Image
new qq

Dit is de nieuwe Nissan QASHQAI!

De nieuwe Nissan Qashqai oogt nog moderner en dynamischer dankzij zijn opgefriste design. De voorkant is grondig aangepakt om een opvallende eerste indruk te creëren. De grille wordt gekenmerkt door tientallen, driedimensionale kommavormige elementen in hoogglans zwart.

Image
Formula e

Nissan Formula E Team pakt historische overwinning tijdens eerste Misano E-Prix!

Het Nissan Formula E Team heeft een historische overwinning geboekt tijdens de allereerste editie van de Misano E-Prix op het Misano World Circuit Marco Simoncelli.