Juke premium edition black
20 maart 2017 – Liefhebbers van muziek, let op! Nissan presenteert een nieuwe speciale versie van de JUKE crossover met een krachtig audiosysteem. Dit is de JUKE Premium Edition, waarin luisteren naar muziek een geweldige ervaring is.
  • Compacte crossover met krachtige audiosensatie
  • Slechts 1.500 exemplaren gepland van de JUKE Premium Edition
  • Personalisatiepakketten voor exterieur en interieur
  • Keuze uit twee kleuren, een uitrustingsniveau en benzine- of dieselmotor

De verbeterde geluidsinstallatie is een van de vele geavanceerde features die deze JUKE Premium Edition biedt. Nissan is van plan er slechts 1.500 te produceren waarmee exclusiviteit is gegarandeerd.

Nieuwe speakers van de Franse audioproducent Focal zorgen voor het superieure luistergenot. De technologie van deze luidsprekers zorgt voor een meer precieze geluidsweergave. Het maximum vermogen is met de komst van deze speakers ook verhoogd van 40 naar 120 Watt bij de grotere speakers voorin en achterin en van 40 naar 100 Watt voor de tweeters.

De JUKE Premium Edition is gebaseerd op de Tekna versie en is verkrijgbaar in twee kleuren - Metallic Black of Dark Grey. Beide zijn voorzien van het ‘black’ personalisatiepakket en in het oog springende 18-inch lichtmetalen wielen met zwarte elementen.

Ook het interieur heeft een gepersonaliseerd karakter met zwarte accenten, sportpedalen, luxe vloermatten en lederen bekleding.

De JUKE Premium is leverbaar met de 1,2-liter DIG-T 115 benzinemotor gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak en is per direct te bestellen.

De Juke Premium Edition kost 29.910 euro. Kopers die de Juke Premium Edition voor 31 maart bestellen betalen tijdelijk zelfs maar 26.390 euro.

Juke premium edition grey 

Laatste Nieuws


Nissan modellen

Auto Sturm heet u welkom op onze website, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen onze deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van onze werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via ons eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.banner lease

 

Volg ons: volg ons op instagram