Autoverzekering van BOVAG

KIES VOOR ZEKERHEID

Uw trotse bezit wilt u goed verzekeren. De BOVAG autoverzekering is de beste verzekering voor uw auto. Neem bijvoorbeeld de aanschafwaarderegeling. Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard, dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoed. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro’s. Kortom: voor € 10.000,- gekocht is voor € 10.000,- verzekerd!

GEEN GEDOE BIJ SCHADE

Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de BOVAG Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij uw BOVAG Autobedrijf  en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling vindt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een vervangende auto (maximaal 30 dagen). Heeft u schade?

Deze meld u hier

GEEN KLEINE LETTERTJES

Met BOVAG Autoverzekering weet u vooraf zeker dat er geen onverwachte tegenvallers komen. Zo zijn in de fabriek gemonteerde accessoires onbeperkt meeverzekerd en wordt een (ruit)schade gerepareerd zonder eigen risico. Bent u niet tevreden over de BOVAG Autoverzekering? Dan kunt u dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn. Geen verplichting om te blijven wanneer u dat niet wilt, dat is ook de zekerheid van BOVAG. 

ALTIJD EEN PASSEND AANBOD

Een autoverzekering bestaat altijd minimaal uit een WAS (Wettelijke aansprakelijkheid) dekking, dit is wettelijk verplicht. De verzekering biedt dekking voor schade die je aan een ander toebrengt. Daarnaast is het mogelijk om een voertuig casco te verzekeren.

Een WA + Beperkt Casco biedt, naast dekking voor schade die u bij een ander veroorzaakt, ook dekking voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld brand, bliksem, diefstal, inbraak, ruitbreuk, storm, hagel en een botsing met dieren. Met WA + Volledig Casco bent u daarnaast ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto door eigen schuld of vandalisme. De BOVAG Autoverzekering kent drie verschillende Volledig Casco varianten.

VOLLEDIG CASCO COMPACT ★★

> DE GOEDKOOPSTE KEUZE

Goedkoper verzekeren maar toch een allrisk dekking? Dat kan met Volledig Casco Compact. Bij total loss of diefstal in het eerste jaar mag u een nieuwe auto uitzoeken ter waarde van het aankoopbedrag. Vervangend vervoer is bij reparatie, total loss of diefstal maximaal vijf dagen gratis. Doordat er sprake is van een eigen risico, ook bij herstel via uw BOVAG Autobedrijf, ligt de premie lager dan de Comfort dekking.

VOLLEDIG CASCO COMFORT ★ ★ ★

> DE VEILIGE KEUZE

De Volledig Casco Comfort dekking biedt extra zekerheid. In de eerste drie jaar na het ingaan van de verzekering bent u verzekerd voor het aankoopbedrag bij total loss of diefstal en is het vervangend vervoer gratis gedurende 30 dagen. In tegenstelling tot de Compact dekking is er geen sprake van eigen risico bij herstel via uw BOVAG Autobedrijf. Dit product is uitermate geschikt voor een jongere occasion of nieuwe auto. 

VOLLEDIG CASCO COMPLEET ★★★★

> DE BESTE KEUZE

De Volledig Casco Compleet dekking kent dezelfde uitgebreide voorwaarden als de Comfort dekking, maar dan met een vijf jaar occasion- of nieuwwaarderegeling. Dit is uniek in de markt en daarmee is het product geschikt voor de jongste occasions en zelfs voor nieuwe auto’s.

VOOR EXTRA ZEKERHEID

Naast de hoofddekkingen kunt u zich aanvullend verzekeren voor extra zekerheid. De aanvullende dekking van de BOVAG Autoverzekering:

SCHADEVERZEKERING VOOR INZITTENDEN (SVI)

Deze aanvullende dekking vergoedt de daadwerkelijk geleden schade van een passagier of bestuurder. Dit geldt voor letselschade alsmede voor schade aan zaken die in de auto worden vervoerd.

ONGEVALLENVERZEKERING VOOR INZITTENDEN (OVI)

Deze verzekering zorgt ervoor dat, als één van de inzittenden van uw auto overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval, het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt uitgekeerd.

OPZEGSERVICE

Wij helpen u graag bij het opzeggen van uw huidige autoverzekering. Vraag uw verkoper naar het opzegformulier en voorzie deze van een handtekening. BOVAG Autoverzekering regelt de afhandeling en u kunt onbezorgd gaan genieten van uw nieuwe auto.

EEN TOTAALOVERZICHT VAN DE DEKKINGEN

Bij de BOVAG Autoverzekering heeft u een ruime keuze uit dekkingen. Hierdoor kiest u voor de verzekering die het best past bij uw wensen of uw budget.

In dit overzicht staat wat verzekerd is bij de dekkingen WA, Beperkt casco en de drie varianten van Volledig casco:

Voorwaarden aanschafwaarderegeling (anders wordt de dagwaarde uitgekeerd):

  • De auto is bij een BOVAG autobedrijf gekocht en de vervangende auto wordt ook bij een BOVAG autobedrijf gekocht.
  • De auto is niet ouder dan 10 jaar (120 maanden) op de aankoopdatum van de auto.

Voorwaarden nieuwwaarderegeling (anders wordt de dagwaarde uitgekeerd):

  • De auto is bij een BOVAG autobedrijf gekocht en de vervangende auto wordt ook bij een BOVAG autobedrijf gekocht.
  • U bent de eerste eigenaar van de auto.

Voorwaarden

Bekijk de uitgebreide condities

HomeAutoverzekering van BOVAG