Smart Bonus

Welke Hyundai kies jij?

Van
€ 23.395,-
Nu voor
€ 22.895,-
Private lease
€ 349,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai Bayon

Smart Bonus

Klaar voor een nieuw perspectief.
Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai BAYON ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

€ 500 Smart bonus
Nu wegrijden in een Hyundai BAYON was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai BAYON, dan ontvang je een aantrekkelijke korting van € 500 incl. BTW. Daarmee is de Hyundai BAYON al leverbaar vanaf € 22.895.-

Private Lease vanaf € 349 p/m
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai BAYON vanaf € 349 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Operational Lease vanaf € 289 p/m
Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai BAYON vanaf € 289 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Financier je Hyundai BAYON vanaf slechts € 200 per maand.
Met Hyundai 1, 2, 3 Finance doe je een aanbetaling van 1/3 deel op de Hyundai BAYON. Gedurende 48 maanden los je 1/3 deel van het aankoopbedrag af tegen € 200 per maand en 3,99% rente. Aan het eind van de looptijd betaal je het resterende slottermijn; het laatste 1/3 deel van het aankoopbedrag. Daarmee is de Hyundai BAYON helemaal van jou!

Kies voor klasse

  • Hoge zitpositie
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Mild-hybrid technologie
  • Verrassend ruim interieur
  • Leverbaar met Two-Tone lakkleur
  • Leverbaar met 7-DCT automaat
Van
€ 23.395,-
Nu voor
€ 22.895,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 349,- p/mnd
Private lease
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2022

1
De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Op een SANTA FE Plug-in Hybrid bedraagt dit € 1.500, en op een SANTA FE Hybrid, i30 Hatchback en een i30 Wagon bedraagt dit € 1.000. Op een TUCSON Plug-in Hybrid bedraagt dit € 750, en op een TUCSON Mild Hybrid of Hybrid, een BAYON en op een KONA en KONA Hybrid bedraagt dit € 500. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-06-2022 t/m 30-06-2022, en is alleen van toepassing op particuliere en klein zakelijke kooptransacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, met uitzondering van de 1, 2, 3 Financieringsaanbieding. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden. Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanafprijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw.
De 1, 2, 3 Finance aanbieding is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-06-2022 t/m 30-06-2022. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. - Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai Bayon