TRY and BUY BONUS!

Welke Hyundai kies jij?

Nu voor
€ 25.645,-
Private lease
€ 366,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai i30

Leverbaar vanaf €25.645,-

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i30 ben je direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.


50/50 deal
Daarnaast kun je ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private Lease vanaf € 366 per maand
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i30 vanaf € 366 (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Operational Lease
Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai i30 lease je zakelijk al vanaf € 305 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Kies voor de i30

  • Kenmerkend en tijdloos design
  • Dé nieuwe auto voor iedereen
  • Verbeterde actieve veiligheid
  • Geavanceerde connectiviteit
  • Leverbaar als N-Line
Nu voor
€ 25.645,-
Liever private lease?
€ 366,- p/mnd
Onze voorraad
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiActiesHyundai i30