Smart Bonus

Welke Hyundai kies jij?

Van
€ 26.995,-
Nu voor
€ 26.495,-
Private lease
€ 403,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai i30

Smart Bonus

Klaar voor jou.
Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van een Hyundai i30 ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

De i30 is verkrijgbaar in drie carrosserie varianten. De hatchback, de wagon en de fastback!

€ 500 Smart bonus
Nu wegrijden in een Hyundai i30 was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai i30, dan ontvang je een aantrekkelijke korting van € 500 incl. BTW. Daarmee is de Hyundai i30 al leverbaar vanaf € 26.495.

Private Lease vanaf € 403 p/m
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i30 vanaf € 403 (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Operational Lease vanaf € 341 p/m
Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai i30 vanaf € 341 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Financier je Hyundai i30 vanaf slechts € 253 per maand.
Met Hyundai 1, 2, 3, Finance doe je een aanbetaling van 1/3 deel op de Hyundai i30. Gedurende 48 maanden los je 1/3 deel van het aankoopbedrag af tegen € 253 per maand en 5,99% rente. Aan het eind van de looptijd betaal je het resterende slottermijn; het laatste 1/3 deel van het aankoopbedrag. Daarmee is de Hyundai i30 helemaal van jou!

Kies voor klasse

  • Kenmerkend en tijdloos design
  • Dé nieuwe auto voor iedereen
  • Verbeterde actieve veiligheid
  • Geavanceerde connectiviteit
  • Leverbaar als N-Line
  • Kies uit 3 carrosserie varianten
Van
€ 26.995,-
Nu voor
€ 26.495,-
Liever private lease?
€ 403,- p/mnd
Private lease
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2022

1
De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model, op een SANTA FE Plug-in Hybrid en Hybrid bedraagt dit € 750, op een i30, i30 Wagon € 300 en op een BAYON, KONA, KONA Hybrid, TUCSON Plug-in Hybrid, Mild Hybrid en Hybrid, € 500. Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-10-2022 t/m 31-10-2022. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de 1, 2, 3 Finance aanbieding. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.
2
Private en Operational Lease wordt aangeboden door Hyundai lease. Vanafprijzen zijn op basis van een contract voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Private lease is incl. btw, operational lease is excl. btw.
3
De 1, 2, 3 Finance aanbieding is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-10-2022 t/m 31-10-2022. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. - Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai i30