TRY and BUY BONUS!

Welke Hyundai kies jij?

Nu voor
€ 28.275,-
Private lease
€ 424,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai IONIQ Hybrid

Dit is het moment om in te stappen

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai IONIQ Hybrid ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

De Hyundai IONIQ Hybrid is verkrijgbaar vanaf € 28.275.

50/50 deal
Je kunt profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Operational Lease vanaf € 349 per maand
Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai IONIQ Hybrid lease je zakelijk al vanaf € 349 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Private Lease vanaf € 424 per maand
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid vanaf € 424 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Mijn sterke punten

  • 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • 8 jaar/200.000km batterijgarantie
  • Bluelink- connectiviteitsdienst
  • Instelbaar regeneratief remsysteem
  • Nieuwe designdetails en een verbeterde connectiviteit
  • Nog moderner, vanbinnen en vanbuiten
  • Vloeiende, coupé-achtige lijnen
  • Ruim en verfijnd interieur
  • Aerodynamisch design
  • Het toppunt van hybrideprestaties
Nu voor
€ 28.275,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 424,- p/mnd
Private lease
Direct rijden?
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiActiesHyundai IONIQ Hybrid