TRY and BUY BONUS!

Welke Hyundai kies jij?

BEST BUY BONUS
Nu vanaf € 344 per maand

Hyundai KONA Electric

Lease tijdelijk vanaf € 344 per maand!

Private Lease en Operational Lease tijdelijk vanaf € 344 per maand
Met Hyundai Private Lease of Operational Lease rijd je al een Hyundai KONA Electric vanaf € 344 per maand (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.), inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door Auto Sturm. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten.

Nu met Best Buy Bonus tot € 4.000
Als je de KONA Electric nu zakelijk of particulier koopt, profiteer je van korting tot maar liefst € 4.000. Zo stap je al in vanaf € 32.795. Vraag direct een offerte aan of boek een proefrit om de KONA Electric zelf te ervaren.

Nog steeds instappen met 8% Best Buytelling
Doordat er extra KONA Electric modellen zijn ingekocht, profiteer je nog van 8% bijtelling in plaats van 12% die in 2021 voor alle elektrische auto’s gelden. En dat scheelt een hoop! Zo rijdt je al in een KONA Electric met een bijtelling vanaf € 101 per maand. Dit levert je een besparing op je netto bijtelling op tot wel € 94 per maand! Op de speciale voorraadpagina kan je jouw KONA Electric direct reserveren.

3,99% Financiering
Zowel particuliere als zakelijk rijders profiteren van een financiering tegen slechts 3,99%.

Particulier

Profiteer nu tijdelijk van 3,99% rente op de financiering voor een KONA Electric. Naast dit scherpe financieringsaanbod krijg ook een korting tot maar liefst € 4.000. En echte best-buy dus!

Zakelijk

Profiteer nu tijdelijk van 3,99% rente op een zakelijke financiering voor een KONA Electric. En de berijder van 8% bijtelling! Een echte best-buy dus!

Unieke kwaliteiten

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • tot 484km range (64kWh)
  • tot 305km range (39 kWh)
  • 8% bijtelling, direct leverbaar
  • 3-fase laden
  • Adaptive Smart Cruise Control
Nu voor
€ 41.595,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 344,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid de Hyundai-dealer.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2021

1
De KONA Electric is alleen uit voorraad leverbaar, de Hyundai dealer kan je informeren over de beschikbaarheid van de diverse uitvoeringen en kleuren. Voor de KONA Electric 64 kWh betreft dit reeds gekentekende auto's, de voor KONA Electric 39 kWh ongekentekende auto's. In het geval van particulier koop of private lease komen de gekentende KONA Electric 64 kWh uitvoeringen in aanmerking voor € 2.000 subsidie van de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) op gebruikte elektrische personenauto’s van de rijksoverheid. Kijk voor meer informatie op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp. Aanbiedingen Private Lease en Operational Lease zijn geldig van 28-5-2021 t/m 30-06-2021 met een uiterste registratiedatum van 31-07-2021. Best Buy Bonus: de Best Buy Bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai KONA Electric. Op de Limited en Limited Sky uitvoeringen is dit € 2.000, op alle overige uitvoeringen € 4.000 . Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-04-2021 t/m 30-06-2021 met een uiterste registratiedatum van 31-07-2021 en van toepassing op particuliere en zakelijke kooptransacties. Laadpakket: actie is van toepassing op particuliere en zakelijke aanschaf. Het actietarief is geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021 bij aanschaf van een nieuwe volledig elektrische of een plug-in hybride Hyundai. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen als zij deze direct aankopen bij de auto. Het actietarief is niet geldig i.c.m. occasions, zakelijke/privé lease, andere aanbiedingen en los verkochte laadpakketten. De aanbieding is gemaximaliseerd tot één laadpakket per verkochte auto en is niet uitwisselbaar.
2
Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-04-2021 t/m 30-06-2021. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai KONA Electric