Bekijk onze acties

Welke Hyundai kies jij?

VOORDEEL TOT €6.000,-
TESTAFETTE
Van
€ 41.995,-
Nu voor
€ 35.995,-
Private lease
€ 479,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai KONA Electric

TESTAFETTE

Snel rijden in een van de populairste elektrische auto’s van dit moment? Hyundai maakt het mogelijk met twee exclusieve uitvoeringen van de huidige KONA Electric: de KONA Electric Pure en de KONA Electric Business. Beide compacte elektrische SUV’s vallen op door hun rijke uitrusting, de riante actieradius tot wel 484 kilometer en zijn ook nog eens direct leverbaar.

eze maand profiteer je van € 6.000 Testafette-voordeel op de KONA Electric Pure waardoor je deze al rijdt vanaf € 35.995 of met Hyundai Private lease vanaf € 479 per maand. Benieuwd wat de KONA Electric Pure en de KONA Electric Business verder allemaal te bieden hebben? Kom dan snel langs!

Kies voor klasse

  • 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • 8 jaar/200.000km batterijgarantie
  • Bluelink- connectiviteitsdienst
  • Nieuwe designdetails en een verbeterde connectiviteit
  • Nog moderner, vanbinnen en vanbuiten
  • Het toppunt van hybrideprestaties
Van
€ 41.995,-
Nu voor
€ 35.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 479,- p/mnd
Private lease
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2023

HomeHyundaiActiesHyundai KONA Electric