TRY and BUY BONUS!

Welke Hyundai kies jij?

BEWEZEN GEPREZEN
8% Bijtelling

Hyundai KONA Electric

€4.000 Electric BONUS

De KONA Electric kreeg de Topgear Electric Award. En uit de vergelijkende test van AutoWeek kwam de KONA Electric als ultieme winnaar uit de bus. Maar veel belangrijker, wie ‘m rijdt is meteen enthousiast.
Over het infotainmentsysteem bijvoorbeeld, dat compleet is en uitstekend werkt, en over de beloofde actieradius tot 484 kilometer die helemaal wordt waargemaakt. De KONA Electric is bewezen geprezen.

Nu met Electric bonus tot € 4.000
Als je de KONA Electric nu zakelijk of particulier koopt, profiteer je van korting tot maar liefst € 4.000. Zo stap je al in vanaf € 37.595. Vraag direct een offerte aan of boek een proefrit om de KONA Electric zelf te ervaren.

Nog steeds instappen voor 8% bijtelling
Doordat er extra KONA Electric modellen zijn ingekocht, profiteer je nog van 8% bijtelling in plaats van 12% die in 2021 voor alle elektrische auto’s gelden. En dat scheelt een hoop! Zo rijdt je al in een KONA Electric met een bijtelling vanaf € 101 per maand. Dit levert je een besparing op je netto bijtelling op tot wel € 94 per maand! Op de speciale voorraadpagina kan je jouw KONA Electric direct reserveren.

Operational Lease vanaf € 399 per maand
Je rijdt de bewezen geprezen KONA Electric al vanaf € 399 per maand excl. btw met Hyundai Operational Lease. Dit is op basis van een KONA Electric 64 kWh Comfort, met een contract van 60 maanden en 10.000 km/per jaar.

Private Lease vanaf € 499 per maand
Met Hyundai Private Lease, rijd je al een Hyundai KONA Electric 64 kWh Comfort vanaf € 499 per maand (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.), inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door de Hyundai-dealer. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten.

3,99% Financiering
Profiteer nu van een aantrekkelijke financiering tegen slechts 3,99%.

Unieke kwaliteiten

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • tot 484km range (64kWh)
  • tot 305km range (39 kWh)
  • 8% bijtelling, direct leverbaar
  • 3-fase laden
  • Adaptive Smart Cruise Control
Nu voor
€ 41.595,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 499,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiActiesHyundai KONA Electric