TRY and BUY BONUS!

Welke Hyundai kies jij?

Tijd om in te stappen!
Smart Bonus
Van
€ 28.675,-
Nu voor
€ 27.425,-
Private lease
€ 382,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai KONA Hybrid

Slimme zet om in te stappen

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai KONA Hybrid ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Hybrid bonus
Nu wegrijden in een Hyundai KONA Hybrid was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai KONA Hybrid ontvang je een aantrekkelijke korting van € 1.250. Daarmee is de Hyundai KONA Hybrid al leverbaar vanaf € 27.425.

50/50 deal
Je kunt ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private lease
Met Hyundai Private Lease, rijd je al een Hyundai KONA Hybrid voor € 382 per maand (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.), inclusief ongevallenverzekering (WA en Casco) en service en onderhoud door de Hyundai-dealer. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zonder verborgen kosten.


Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp aanbod! Bereken je inruilwaarde en ontvang direct een indicatief voorstel in je mailbox.

Kies voor klasse

  • 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • 8 jaar/200.000km batterijgarantie
  • Bluelink- connectiviteitsdienst
  • Nieuwe designdetails en een verbeterde connectiviteit
  • Nog moderner, vanbinnen en vanbuiten
  • Het toppunt van hybrideprestaties
Van
€ 28.675,-
Nu voor
€ 27.425,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 382,- p/mnd
Private lease
Direct uit voorraad
Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiActiesHyundai KONA Hybrid