Smart Bonus

Welke Hyundai kies jij?

Van
€ 48.595,-
Nu voor
€ 47.845,-
Private lease
€ 729,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai Santa Fe (P)HEV

Smart Bonus

De weg naar beter.
Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai SANTA FE Hybrid ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen.

Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Tot € 750 Smart bonus
Nu wegrijden in een Hyundai SANTA FE Hybrid was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai SANTA FE Hybrid dan ontvang je een aantrekkelijke korting van € 750 incl. BTW. Daarmee is de Hyundai SANTA FE Hybrid al leverbaar vanaf € 47.845,-.

De SANTA FE Plug-In Hybrid geniet van maar liefst € 750,- Smart Bonus en rijd je nu uit de showroom vanaf € 54.745,-.

Private Lease vanaf € 729 p/m
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid vanaf € 729 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar). De Plug-In Hybrid Private Lease je al vanaf € 759 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Kies voor klasse

  • 5 jaar productgarantie zonder kilometerbeperking
  • Toonaangevende hybride aandrijflijnen
  • Unieke uitstraling
  • Rijke standaarduitrusting
  • LIVE services, Apple CarPlay en Android Auto
Van
€ 48.595,-
Nu voor
€ 47.845,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 729,- p/mnd
Private lease
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2023

HomeHyundaiActiesHyundai Santa Fe (P)HEV