Smart Bonus

Welke Hyundai kies jij?

Van
€ 38.995,-
Nu voor
€ 38.495,-
Private lease
€ 569,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai Tucson

Smart Bonus

Revolutionair design, opwindende prestaties.
Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai TUCSON ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

€ 500 Smart bonus
Nu wegrijden in een Hyundai TUCSON is zeer voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai TUCSON, dan ontvang je een aantrekkelijke korting van € 500 incl. BTW. Daarmee is de Hyundai TUCSON al leverbaar vanaf € 38.495.

Private Lease vanaf € 569 p/m
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai TUCSON vanaf € 569 (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Operational Lease vanaf € 539 p/m
Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai TUCSON vanaf € 539 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Kies voor klasse

  • 5 jaar productgarantie zonder kilometerbeperking
  • Toonaangevende connectiviteit
  • Unieke uitstraling
  • Ditigaal instrumentenpaneel
  • Rijke standaarduitrusting
Van
€ 38.995,-
Nu voor
€ 38.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 569,- p/mnd
Private lease
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2023

HomeHyundaiActiesHyundai Tucson