Bekijk onze acties

Welke Hyundai kies jij?

Van
€ 39.495,-
Nu voor
€ 37.495,-
Private lease
€ 559,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai Tucson

TESTAFETTE

Revolutionair design, opwindende prestaties.
Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai TUCSON ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

€2.000,- TESTAFETTE voordeel
Nu wegrijden in een Hyundai TUCSON is zeer voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai TUCSON, dan ontvang je een aantrekkelijke korting van € 2.000,- incl. BTW. Daarmee is de Hyundai TUCSON al leverbaar vanaf € 37.495.


Private Lease vanaf €559 p/m
Rijden in een gloednieuwe auto waar je niet lang op hoeft te wachten en dat óók nog eens voor een aantrekkelijk bedrag? Hyundai maakt het mogelijk. Deze hele maand staat in het teken van Lease & Go. Profiteer van zeer scherpe Private Lease-aanbiedingen

Kies voor klasse

  • 5 jaar productgarantie zonder kilometerbeperking
  • Toonaangevende connectiviteit
  • Unieke uitstraling
  • Ditigaal instrumentenpaneel
  • Rijke standaarduitrusting
Van
€ 39.495,-
Nu voor
€ 37.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 559,- p/mnd
Private lease
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2023

HomeHyundaiActiesHyundai Tucson