Bekijk onze acties

Welke Hyundai kies jij?

Van
€ 46.871,-
Nu voor
€ 44.621,-
Private lease
€ 629,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai Tucson (P)HEV

MEGA VOORRAAD VOORDEEL

Revolutionair design, hybride prestaties.
Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai TUCSON Hybrid of Plug-In Hybrid ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Tot €3.000 MEGA Voorraad Voordeel
Nu wegrijden in een Hyundai TUCSON Hybrid of Plug-In Hybrid was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor geselecteerde Hyundai TUCSON (P)HEV uit voorraad, dan profiteert u tot €3.000 Voorraad Voordeel. Daarmee is de Hyundai TUCSON Hybrid al leverbaar vanaf € 44.620,-.

Let op! Alleen geldig bij uw Auto Sturm Hyundai vestiging en zolang de voorraad strekt. Alvorens u naar ons afreist is het wenselijk om contact op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Private Lease vanaf € 629 p/m
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid vanaf € 629 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar) of kies voor de Plug-In Hybrid. Die rijd je al vanaf € 685 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Kies voor klasse

  • 5 jaar productgarantie zonder kilometerbeperking
  • Toonaangevende hybride aandrijflijnen
  • Unieke uitstraling
  • Rijke standaarduitrusting
  • LIVE services, Apple CarPlay en Android Auto
  • Ditigaal instrumentenpaneel
  • ANWB trekauto van het jaar 2021
Van
€ 46.871,-
Nu voor
€ 44.621,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 629,- p/mnd
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2023

HomeHyundaiActiesHyundai Tucson (P)HEV