Smart Bonus

Welke Hyundai kies jij?

Van
€ 41.795,-
Nu voor
€ 41.195,-
Private lease
€ 595,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai Tucson (P)HEV

Smart Bonus

Revolutionair design, hybride prestaties.
Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai TUCSON Hybrid of Plug-In Hybrid ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

€ 500 Smart Bonus
Nu wegrijden in een Hyundai TUCSON Hybrid of Plug-In Hybrid was nog nooit zo voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai TUCSON (P)HEV, dan ontvang je een aantrekkelijke Smart Bonus van € 500 incl. BTW. Daarmee is de Hyundai TUCSON Hybrid al leverbaar vanaf € 41.195,- met €500 Smart Bonus en de Plug-In Hybrid rijd je al vanaf € 45.995!

Private Lease vanaf € 595 p/m
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid vanaf € 595 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar) of kies voor de Plug-In Hybrid. Die rijd je al vanaf € 625 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Operational Lease vanaf € 535 p/m
Zakelijk leasen? Kies voor Hyundai Operational Lease. Dan rijd je al in een nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid vanaf € 535 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar). De TUCSON Plug-In Hybrid Operational Lease je al vanaf € 565 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Kies voor klasse

  • 5 jaar productgarantie zonder kilometerbeperking
  • Toonaangevende hybride aandrijflijnen
  • Unieke uitstraling
  • Rijke standaarduitrusting
  • LIVE services, Apple CarPlay en Android Auto
  • Ditigaal instrumentenpaneel
  • ANWB trekauto van het jaar 2021
Van
€ 41.795,-
Nu voor
€ 41.195,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 595,- p/mnd
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!
Disclaimer

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2023

HomeHyundaiActiesHyundai Tucson (P)HEV