Een knuffel voor een proefrit

Maak een proefrit in de nieuwe Hyundai i10 of in de nieuwe Hyundai i30 en ontvang een gratis Gordelknuffel. Een passend gebaar in een tijd waarin een echte knuffel niet meer vanzelfsprekend is. Toch wel bij Hyundai!

Plan proefrit i10 Plan proefrit i30

De nieuwe Hyundai i30 Wagon weet met zijn gewaagde design, praktische inrichting en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen van elke rit een uitje te maken. Voor het hele gezin. Stap achter het stuur voor een proefrit en ervaar het zelf. En neem de kleine gerust mee, want bij een proefrit krijg je nu tijdelijk een superzachte gordelknuffel. Je rijd al een nieuwe Hyundai i30 Wagon vanaf € 26.995 (incl. Try and Buy bonus) en via Private Lease vanaf € 387 p.m. (obv 60 mnd / 10.000km / p.j.) Maak snel een afspraak!

Plan proefrit Bekijk acties

Is het geen plaatje? De nieuwe Hyundai i10. Met z’n dynamische en stijlvolle design, zijn verrassend ruime interieur en z’n geavanceerde technologie past hij bij iedereen. Zeker nu het financiële plaatje er met € 500 extra inruilkorting net zo goed uit ziet. Kom het complete plaatje bewonderen en ervaar zelf wat de Hyundai i10 nog meer te bieden heeft tijdens een proefrit. En neem de kleine gerust mee, want bij een proefrit krijg je nu tijdelijk een superzachte gordelknuffel. Je rijdt al een Hyundai i10 vanaf € 13.295 en via Private lease vanaf €229 p.m. (obv 60 mnd / 10.000 km/p.j.). Maak snel een afspraak. Kom verder.

Plan proefrit Bekijk acties

Plan uw proefrit

  • In welk model heeft u interesse?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeHyundaiEen knuffel voor een proefrit