Hoe werkt de KONA Electric

KOM VERDER.

UW HYUNDAI KONA ELECTRIC

Maak elke rit zelfverzekerd, verbonden en opwindend met uw KONA Electric. Welke uitvoering u ook kiest, u komt niets tekort in uw auto.

Maar hoe werkt dat nou allemaal? In deze tutorial leggen wij uit hoe de vernieuwde veiligheids- en connectiviteitssystemen in zijn werk gaan.

Opladen

Hoe laad je de KONA Electric?

Het opladen van een Hyundai KONA Electric is heel eenvoudig: je sluit de auto met een laadkabel aan op een laadpaal en het laadproces begint. De snelheid waarmee de KONA Electric wordt opgeladen kan behoorlijk verschillen en is van veel variabelen afhankelijk. In deze video leggen we uit hoe je de Hyundai KONA Electric oplaadt.

Praktisch

Aflezen boordcomputer

Op de boordcomputer in de Hyundai KONA Electric kun je diverse informatie aflezen, zoals de gemiddelde snelheid, de gereden afstand en de buitentemperatuur. Ook handig is de mogelijkheid om te zien hoeveel elektriciteit je verbruikt en hoeveel kilometer je nog kunt rijden voordat de accu leeg is. In deze video behandelen we de meest gebruikte en voorkomende functie van een boordcomputer.

Spiegels afstellen en stoel verstellen

Een goede zithouding is heel belangrijk, net als een juiste afstelling van de spiegels. Zo zit je comfortabel en heb je goed overzicht. Hierdoor blijf je langer geconcentreerd en houd je beter zicht op potentieel gevaarlijke situaties. Hoe werkt dat bij de KONA Electric? In deze video zetten we een aantal basishandelingen op een rijtje.

Infotainment

Bluelink en LIVE Services

Hyundai Bluelink biedt tal van connectiviteitsdiensten, zoals op afstand bedienbare voertuigfuncties. Deze zijn te regelen via de bijbehorende Bluelink-app op je smartphone. Download de Bluelink-app in de Apple App Store of de Google Play Store en installeer de app op je smartphone. In deze video gaan we in op de vele mogelijkheden van Bluelink.

Bediening infotainmentsysteem en telefoon koppelen

Via het multimediadisplay in jouw Hyundai kun je niet alleen de navigatie instellen, je kunt ook via Bluetooth je smartphone draadloos verbinden met de auto. Zo kun je muziek vanaf je telefoon afspelen via het infotainmentsysteem in de auto. In deze video leggen we je uit hoe je navigatie-, connectiviteits- en mediafuncties kunt bedienen zonder dat je je ogen van de weg hoeft te nemen.

Veiligheid

Smart Cruise Control en Lane Following Assist

Moderne Hyundai’s behoren tot de veiligste auto’s ter wereld. Dat komt omdat ze zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen die de kans op een ongeval helpen verminderen. In deze video leggen we de werking uit van de rijhulpsystemen Smart Cruise Control en Lane Following Assist.

Lane Keeping Assist en Blind-Spot Collision Warning

Moderne Hyundai’s zijn uitgerust met Hyundai SmartSense. De slimme rijhulpsystemen in dit uitgebreide veiligheidspakket houden continu de omgeving in de gaten om de auto en zijn inzittenden onderweg te beschermen tegen gevaren. In deze video leggen we de werking uit van de rijhulpsystemen Lane Keeping Assist, Blind-Spot Collision Warning, Driver Attention Warning.

Vloeistoffen

Bijvullen vloeistoffen elektrische auto

Elektrische auto’s hebben doorgaans maar drie soorten vloeistoffen die bijgevuld moeten worden: koelvloeistof, remvloeistof en ruitenwisservloeistof. In deze video leggen we uit hoe je te werk gaat bij jouw elektrische Hyundai.

Heeft u verder nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeHyundaiHoe werkt de KONA Electric