Hoe werkt de Tucson

UW HYUNDAI TUCSON

Maak elke rit zelfverzekerd, verbonden en opwindend met uw nieuwe TUCSON. Welke uitvoering u ook kiest, u komt niets tekort in uw auto.

Maar hoe werkt dat nou allemaal? In deze tutorial leggen wij uit hoe de vernieuwde veiligheids- en connectiviteitssystemen in zijn werk gaan.

Tanken en vloeistoffen

Hoe vul je de tucson?

Benzineauto’s hebben een aantal vloeistoffen die met enige regelmaat gecontroleerd en – indien nodig – bijgevuld moeten worden: motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof. Tijd om te tanken? Het pijltje naast het symbool van de benzinepomp laat zien aan welke kant van de auto de tankdop zich bevindt.

Praktisch

Bagageruimte

De Hyundai TUCSON behoort tot de ruimste SUV’s in zijn klasse. Passagiers achterin genieten van veel beenruimte en ook de bagageruimte is riant. Met de hendels in de zijwanden van de bagageruimte kun je de achterbank snel en eenvoudig neerklappen. Hierdoor groeit de bagageruimte aanzienlijk. Ideaal voor het vervoeren van grote spullen.

Infotainment

Infotainmentsysteem en BlueLink

Via het multimediadisplay in jouw Hyundai kun je niet alleen de navigatie instellen, je kunt ook via Bluetooth je smartphone draadloos verbinden met de auto. Zo kun je muziek vanaf je telefoon afspelen via het infotainmentsysteem in de auto. Daarnaast is iedere Hyundai Tucson uitgerust met de handige BlueLink app. Met deze app kan je verschillende voertuigfuncties bedienen via je telefoon. In deze video’s leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat.

Veiligheid

Smart cruise control en Blind spot warning

Moderne Hyundai’s behoren tot de veiligste auto’s ter wereld. Dat komt omdat ze zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen die de kans op een ongeval helpen verminderen. In deze video’s leggen we de werking uit van de rijhulpsystemen Smart Cruise Control, Lane Following Assist, Lane Keeping Assist en het revolutionaire Blind Spot Collision-Avoidance Assist.

Bediening

Spiegels, stoel en overige bediening

Een goede zithouding is heel belangrijk, net als de juiste afstelling van de spiegels. Moderne Hyundai’s zoals de Hyundai TUCSON staan bekend om hun gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening. De volledig digitale cockpit bestaat uit een 10,25-inch instrumentenpaneel en een 10,25-inch touchscreen voor het infotainmentsysteem. Alle bedieningselementen voor navigatie, infotainment en airconditioning hoef je slechts lichtjes aan te raken. We zetten een aantal basishandelingen op een rijtje.

Extra’s

De nieuwe Hyundai TUCSON is niet slechts een evolutie van zijn voorganger, maar het resultaat van een pure designrevolutie. Hij heeft een toonaangevend, vooruitstrevend design, maar biedt ook state-of-the-art smart tech en hybride-aandrijflijnen die je verder brengen met een gunstig verbruik. Bekijk hier een aantal highlights van de nieuwe Tucson:

Heeft u verder nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeHyundaiHoe werkt de Tucson