Hyundai KONA Hybrid

NU OOK ALS HYBRID

Private Lease

Rij voor een vast bedrag per maand

Snel rijden?

Bekijk de voorraad

Vraag een proefrit aan

Ervaar de Hyundai Kona Hybrid zelf

Vraag een offerte aan

Met of zonder inruil van je auto

Verder naar modeloverzicht

Minimaal verbruik, maximaal rijplezier

Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van onze befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en heeft een 6trapsautomaat.

Ook is de KONA Hybrid uitzonderlijk in zijn klasse met een trekgewicht van maar liefst 1300kg.

Het jongste lid van de KONA-familie gebruikt elektrische aandrijving om verder te komen op een liter benzine.
Zónder dat je de batterij moet opladen of je rijgedrag moet aanpassen.

De Hyundai KONA Hybrid is voorzien van zowel een zuinige benzinemotor als een krachtige elektromotor. Die werken samen voor een laag verbruik en minder emissies.

Wat is een hybride auto?

De KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij.

Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor.

Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

Technologie

De Hyundai KONA Hybrid biedt je de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie dat je leven gemakkelijker maakt. – zoals een head-up display, Bluelink-connectiviteitsdiensten en een hoog geplaatste, ‘zwevende’ touchscreen voor optimale leesbaarheid en toegankelijkheid.

Naadloze connectiviteit en innovatieve technologie die je leven gemakkelijker maken. Zoals het 10,25-inch touchscreen dat alles eenvoudig toegankelijk maakt met Apple CarPlay en Android Auto, zodat je je smartphone kunt verbinden en je muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kunt bedienen.

Met zijn heldere weergave loodst het head-up display je veilig door het verkeer. Hij toont direct in je blikveld informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen van de assistentie- en veiligheidssystemen.

Geavanceerde motor en transmissie

De specifiek voor de hybride-aandrijflijn ontwikkelde 1.6-liter Kappa GDi-benzinemotor levert een vermogen van 77,2 kW (105 pk) en biedt een in zijn klasse toonaangevende efficiency. De directe inspuiting haalt het maximum aan energie uit elke druppel benzine.

De innovatieve 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) geeft voor optimaal rijplezier het natuurlijke en sportieve gevoel van een handgeschakelde versnellingsbak. De transmissie combineert het acceleratievermogen en het lagere brandstofverbruik van een handgeschakelde versnellingsbak met het gemak van een automaat.

Geniet van opwindende acceleratie. De elektromotor heeft een vermogen van 32 kWdynam (43,5 pk) en levert veel trekkracht en beperkt het brandstofverbruik. De elektromotor zorgt voor een bliksemsnelle acceleratie vanuit stilstand.

De KONA Hybrid in beeld

Bekijk de Hyundai KONA Hybrid vanuit ieder hoek!

Wij zijn goed bereikbaar!

We zijn op verschillende manieren bereikbaar als je niet naar de showroom kunt komen. Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen je met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte auto.

Dit kan op verschillende manieren; telefonisch, via de chat op onze website, maar ook via e-mail. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website.

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Auto Sturm alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen.

Neem contact met ons op

Onze experts helpen u graag verder!

Iven van Banning
Hyundai Expert
T. 0113 60 20 04
E. iven@autosturm.nl
Jim Kortlever
Hyundai Expert
T. 0118 67 91 92
E. jim@autosturm.nl

Heeft u interesse in de KONA Hybrid?

Maak hieronder uw keuze:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KOM VERDER.

HomeHyundaiHyundai KONA Hybrid