Nu in de showroom
NIEUWE i20
De schoonheid van
ZELFVERTROUWEN
Nog zuiniger en nog
SCHONER
Nu vanaf
€ 19.295,-
Private lease
€ 279,-

i20

In een wereld waarin iedereen naar perfectie streeft, is het belangrijk te weten dat perfectie niet bestaat. Met de nieuwe i20 is het Hyundai tóch gelukt perfectie van dichtbij te benaderen. Deze dynamische en compacte auto heeft een gedurfd design, is volledig uitgerust met slimme veiligheidstechnologieën en de beste connectiviteitsfuncties in zijn klasse. Zo wordt de nieuwe i20 volledig ondersteund in onvoorspelbare momenten. Klaar voor veiligheid en altijd verbonden. Klaar voor jou. Kom verder.

Nog zuiniger en nog schoner

De nieuwe Hyundai i20 is leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren. De 1.0 T-GDi 48V levert 74 kW (100 pk). De 48-volt mild hybrid-technologie zorgt voor 3-4 procent minder benzineverbruik en CO2-uitstoot. De motor is leverbaar in combinatie met een 7-trapsautomaat (DCT) of een handgeschakelde zesversnellingsbak. Die ontkoppelt voor extra brandstofbesparing de motor van de transmissie als je het gaspedaal loslaat. De tweede benzinemotor, de 1.2 MPI, levert 62 kW (84 pk) en is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.


De Hyundai i20 – Bent u klaar?

De gloednieuwe Hyundai i20 staat bij ons klaar om zich aan u te laten zien. Deze stijlvolle, compacte auto beschikt over de beste veiligheid- & verbindingsystemen in zijn segment. Oprecht een auto waar we trots op zijn!

Auto Sturm biedt u de exclusieve mogelijkheid om 1-op-1 kennis te maken met de nieuwe i20 en alles wat deze auto te bieden heeft. U zult positief verrast zijn als u de nieuwe Hyundai i20 met eigen ogen ziet.

BEKIJK ACTIES PLAN PROEFRIT

Waarom Hyundai i20 Daarom Hyundai i20

  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Beste auto in zijn klasse
  • Navigatiesysteem
  • Verkrijgbaar met automaat
  • Volautomatische airconditioning
  • Standaard rijke uitrusting
  • Audiosysteem met DAB
Voorraad huidige i20

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModelleni20