Superieur in gebruiksgemak
Hyundai i20
Compact en
STIJLVOL
Slim, veilig en scherp
GELIJND
Nu vanaf
€ 15.995,-
Private lease
€ 279,-

i20

Compacte en stijlvolle hatchback

De nieuwe Hyundai i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

Naadloze connectiviteit

De Hyundai i20 biedt naadloze connectiviteit. De 7-inch touchscreen toont de inhoud van je smartphone met behulp van Apple CarPlay en Android Auto-voorbereiding. Een 7-inch geïntegreerd navigatiesysteem inclusief deze functies is optioneel beschikbaar.

Prestaties en efficiëntie

De Hyundai i20 5-deurs is leverbaar met de beproefde 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor. Het start & stop-systeem stopt en start de motor automatisch bij het wachten voor bijvoorbeeld een verkeerslicht. Dit systeem draagt daardoor bij aan een lager brandstofverbruik, een lagere CO2-uitstoot en een hogere efficiëntie.

 

Transmissie


De Hyundai i20 – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

BEKIJK ACTIES GRATIS PROEFRIT

Waarom Hyundai i20 Daarom Hyundai i20

  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • 326 liter bagageruimte
  • Navigatiesysteem
  • Verkrijgbaar met automaat
  • Volautomatische airconditioning
  • Standaard rijke uitrusting
  • Audiosysteem met DAB
Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModelleni20