Nu vanaf
€ 16.495,-

i20

Compacte en stijlvolle hatchback

De nieuwe Hyundai i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

Slim, veilig en scherp gelijnd

De Hyundai i20 heeft een gedurfd design met scherpere lijnen die zijn sportieve karakter en verleidelijke looks benadrukken. Bovendien is hij slim en veilig dankzij een uitgebreide keuze aan moderne connectiviteitsfuncties en een breed scala aan geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Stijlvol interieur

De Hyundai i20 5-deurs biedt een zeer ruim interieur en een brede range aan interieurkleuren en stylingelementen voor een frisse look. Neem plaats en voel je meteen thuis. Het interieur is voorzien van zorgvuldig gekozen materialen die een kwalitatief hoogwaardige ambiance creëren. Kies naar jouw eigen smaak een stijlvol interieurpakket.

Terugwinnen van energie

Waarom energie verspillen? De energie die vrijkomt tijdens het deceleratie gaat normaliter verloren, maar wordt in de Hyundai i20 opgevangen en opgeslagen om later te hergebruiken. De teruggewonnen energie wordt tijdens accelereren gebruikt om de elektrische verbruikers via de accu te voeden, waardoor de belasting van de motor lager is. Dit bespaart energie en vermindert het verbruik wat resulteert in lagere CO-emissies.

 

MAAK EEN PROEFRIT

Technische specificaties

HomeHyundaiModellenHyundai i20