Sportief ruimtewonder
Hyundai i30 Wagon
Nu vanaf
€ 29.245,-
Private lease
€ 399,-

i30 Wagon

De Hyundai i30 Wagon telt vier uitvoeringen en is nu ook verkrijgbaar als dynamische, op de autosport geïnspireerde N Line-uitvoering. Gehuld in deze sportieve outfit kun je je ogen helemaal niet meer afhouden van deze ideale gezins-auto. Check zijn stoere 18-inch lichtmetalen wielen met Michelin PS4-banden. En wat dacht je van zijn dubbele uitlaat, lederlook stuurwiel met N-logo en heerlijke N-sportstoelen? Uiteraard is de i30 Wagon ook zeer ruim, met maar liefst 605 liter bagageruimte. Met neergeklapte achterbak kun je maar liefst 1.650 liter kwijt.

N Line design – nu ook voor de i30 Wagon.

Maak het rijden met de Hyundai i30 nóg specialer met de sportieve N Line-uitvoering, die is geïnspireerd op de high-performance i30 N. Zijn sportief vormgegeven grille, bumpers en koplampen, nieuwe velgdesigns en de fraaiere afwerking van het interieur maken zijn power en vurige karakter direct zichtbaar. En voor nog meer rijdynamiek zijn de i30 en i30 Fastback met de 1.5-liter T-GDI-benzinemotor voorzien van aangepaste wielophanging en besturing.


De nieuwe i30 Wagon – Wanneer rij jij ‘m?

BEKIJK ACTIES GRATIS PROEFRIT

Waarom Hyundai i30 Wagon Daarom Hyundai i30 Wagon

  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Audiosysteem met DAB
  • Bi-LED-koplampen
  • Ongeëvenaarde ruimte en gebruiksgemak
  • Standaard sterke motorisering
  • Zwevende 8-inchdisplay
  • Verkrijgbaar met automaat
Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModelleni30 Wagon