Nu vanaf
€ 21.095,-
Private lease
€ 338,-

i30 5-Deurs

Hyundai i30 5-Deurs

BEKIJK DE NIEUWE AUTO VOOR IEDEREEN

Zelden verschijnt er een auto die er zó goed uitziet en die zó van nú is. De geheel nieuwe Hyundai i30 doet alles met stijl. Zorgvuldig vormgegeven oppervlakken , een toelopend silhouet en expressieve designdetails geven de nieuwe Hyundai i30 een verfijnde, ranke uitstraling. Het tijdloze design van de nieuwe Hyundai i30 wordt versterkt door de zorg en liefde die Hyundai onmiskenbaar in zelfs het kleinste detail heeft gestoken.

STAP OVER EN KIES VOOR COMFORT

De rustgevende eenvoud van het dashboard en het interieur van de nieuwe Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan uitstraling: de nieuwe i30 ís een van de ruimste auto’s in zijn klasse. Met zijn uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen – die allemaal standaard zijn – biedt de geheel nieuwe Hyundai i30 zijn inzittenden vertrouwen en gemoedsrust.

N-LINE

Met de introductie van de Hyundai i30 N kregen performance-enthousiasten eindelijk een nieuw alternatief om te overwegen, maar helaas is deze niet voor iedereen bereikbaar. Daar komt nu verandering in. Waar de i30 de eerste Hyundai was die het N-label dragen mocht, is ook de i30 de eerste auto van de Koreanen die de N Line-logo’s op zijn huid geplakt krijgt. Het blijft overigens niet alleen bij logo’s, want zoals je kunt zien, heeft de i30 N Line praktisch dezelfde buitenzijde als zijn werkelijk sportieve broer. Hyundai stopt het N Line-pakket vol met visueel lekkers, zodat zelfs de alledaagse i30 herkent kan worden als een pittige auto. Naast de voor- en achterbumper, worden ook de dubbele demper en het interieur van de i30 bijgepunt.

Het N Line-pakket omvat overigens niet alleen visuele aanpassingen. Dit zul je merken wanneer je de auto in de rondte stuurt. Hyundai paste onder andere de ophanging, vering, remmen en het gasrespons aan, om ook van de normale i30 een dynamische auto te maken. “Hot like chilli sauce,”

De i30 met het N Line-pakket komt deze zomer naar de Europese markt.


 

BEKIJK ACTIES

Waarom Hyundai i30 5-Deurs Daarom Hyundai i30 5-Deurs

  • 5 jaar garantie
  • Audiosysteem met DAB
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Bi-LED-koplampen
  • Bluetooth-connectiviteit
  • Standaard sterke motorisering
  • Verkrijgbaar met automaat
  • Navigatiesysteem
HomeHyundaiModelleni30 5-Deurs