De ideale allrounder
Hyundai i30
Nu vanaf
€ 28.295,-
Private lease
€ 435,-

i30 range

Hyundai i30

De Hyundai i30 presteert op alle fronten: een gewaagd nieuw design, toonaangevende veiligheidsvoorzieningen, uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en 48V mild hybrid-versies voor nog meer efficiency. Ben jij er klaar voor? We willen allemaal het beste voor degenen van wie we houden, zorgen voor een veilig en verzorgd gevoel. Deze toewijding dreef ook de ontwikkeling van de Hyundai i30: een auto die zorgt voor alle inzittenden, met dank aan de nieuwste slimme technologie. Met toonaangevende veiligheidsvoorzieningen die altijd voor je vooruitkijken. En met topconnectiviteit en zeer zuinige aandrijflijnen die je verder brengen dan ooit.

 

 

 

 

 

Ook beschikbaar als wagon

De Hyundai i30 Wagon is voorbereid op alles wat je met jouw lifestyle vraagt van een auto. Hij ziet er schitterend uit en terwijl hij al je spullen vervoert, beschermt hij jou en je dierbaren op elke avontuurlijke rit. Want je wilt immers de ruimte en flexibiliteit van een stationwagon, maar je wilt niets inleveren op het gebied van stijl, comfort en veiligheid. Met zijn elegante carrosserie en fraaie interieur, de uitgekiende binnenruimte en heel veel slimme technologie is de Hyundai i30 Wagon de auto die elke rit tot een plezier maakt.

 

 

 

 

 

 

 

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke andere Hyundai wordt ook de Hyundai i30 Wagon gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Die kwaliteit benadrukken we met onze unieke en standaard 5 jaar garantie, zonder kilometerbeperking, zodat jij kunt genieten van de leuke dingen in het leven zonder je zorgen te hoeven maken over je auto. Geniet van de extra gemoedsrust die onze toonaangevende garantievoorwaarden je geven.

 

Ook verkrijgbaar als N Line

Breng je beleving van de Hyundai i30 nu naar een hoger niveau met de sportieve N Line uitvoering: exclusieve designdetails en een nog dynamischer weggedrag , geïnspireerd op de super sportieve, high-performance Hyundai i30 N. Voor het eerst is de dynamische, op autosport geïnspireerde N Line-uitvoering er ook voor de i30 Wagon. Met prachtige vormen en een scherper design is hij gemaakt om mensen nóg eens te laten omkijken.

 

 

 

Bekijk deze walkaround

 


De nieuwe Hyundai i30 – Wanneer rij jij ‘m?

BEKIJK ACTIES GRATIS PROEFRIT

Waarom Hyundai i30 range Daarom Hyundai i30 range

  • 5 jaar garantie
  • Audiosysteem met DAB
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Bi-LED-koplampen
  • Bluetooth-connectiviteit
  • Standaard sterke motorisering
  • Verkrijgbaar met automaat
  • Navigatiesysteem
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModelleni30 range