Gemaakt om te
PRESTEREN
Geboren op het
CIRCUIT
Ontwikkeld op de
NÜRBURGRING
Nu vanaf
€ 51.095,-

i30 N

Bochtenkoning.

Klaargestoomd op de Nürburgring, met 275 pk in de aanbieding en gemaakt voor scherp bochtenwerk.
De nieuwe Hyundai i30 N verlangt net als jij naar vlijmscherpe bochten. Het gevoel alsof je in een raceauto rijdt – elke dag. Hoofden zullen draaien als je langsrijdt. En niet alleen vanwege het geluid. Het uitgesproken agressieve uiterlijk laat weinig aan de verbeelding over en laat zien dat de Hyundai i30 N heel wat in zijn mars heeft!

 

Pure power.

De agressieve voorbumpers met grote luchtinlaten en de kenmerkende Cascade-grille stralen pure power uit. Verder versterkt door de exclusieve 19-inch wielen met de daarachter zichtbare rode N-remklauwen. De aerodynamische dakspoiler met driehoekig derde remlicht, de agressieve achterbumper en de dubbele uitlaatpijpen maken een onmiskenbaar sportief statement. Het indrukwekkende vermogen van de Hyundai i30 N wordt geleverd door de nieuw ontwikkelde 2,0-liter turbobenzinemotor die goed is voor 275pk!

 

N Grin Control System.

Elke kilometer een grote grijns op je gezicht. Met een druk op knop kies je uit de vijf rijmodi in het N Grin Control System: Eco, Normal, Sport, N en N Custom. Elke modus heeft specifieke instellingen voor gasreactie, schokdemping, elektronische stabiliteitscontrole, het N Carving System, het motorgeluid, de besturing en automatisch tussengas bij terugschakelen. Het N Corner Carving Differential garandeert maximale fun en stabiliteit bij het aan remmen en uit accelereren bij bochten. Door de meeste kracht te sturen naar het aangedreven wiel met de meeste grip. Slip en onderstuur zijn daardoor minimaal.De i30 NKAN JIJ ‘M AAN?

 

GRATIS PROEFRIT GRATIS OFFERTE

Waarom Hyundai i30 N Daarom Hyundai i30 N

  • 5 jaar garantie
  • Bochtenkoning met N Corner Carving Differential
  • Elke dag het gevoel van een raceauto
  • Op de Nürburgring ontwikkelt
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Adaptieve cruise control
  • Bi-LED-koplampen
  • Verwarmbare, geventileerde stoelen

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModelleni30 N