Nu vanaf
€ 36.995,-
Private lease
€ 593,-

IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

GEWOON OPWINDEND

De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn
en gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden. Deze elektrisch aangedreven auto inspireert. De IONIQ verenigt geweldig modern design met de beste aerodynamische prestaties. Het interieur van de IONIQ Electric kenmerkt zich door puur design. De innovatieve toepassing van milieuvriendelijke bekledingsmaterialen in het interieur – deur- en hemelbekleding en tapijt – benadrukken dat de Hyundai IONIQ Electric een duurzaam gebouwde elektrisch aangedreven auto is.

NIEUWE PRESTATIES

De nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn zorgen voor een uitstekend rijgedrag en een actieradius van 311 km (WLTP) die groot genoeg is voor het gebruik van alledag en verder. De IONIQ Electric combineert de vermogensdichtheid van een compacte, oplaadbare, lichtgewicht lithium-ion-polymeerbatterij met een krachtige elektromotor en een efficiënte overbrenging. De krachtige elektromotor levert nu 100 kW (134 pk) en een maximumkoppel van 295 Nm. Het geïntegreerde verwarmingssysteem brengt de batterij op de ideale temperatuur voor efficiënt opladen en voor een maximale actieradius onder koude omstandigheden.

BESCHIKBAAR, EFFICIËNT, EN 4% BIJTELLING

Met de Hyundai IONIQ Electric rijd je – helemaal elektrisch – op een volle batterij tot wel 311 kilometer ver. Zonder uitstoot! De batterij kun je met een snellader in een halfuur tijd tot 80 procent opladen. Je kunt hem ook thuis opladen via een stopcontact. De Hyundai IONIQ Electric valt voor zakelijk rijders in de gunstige 4 procent bijtellingscategorie en is als een van de weinige EV’s direct leverbaar.


 

MAAK EEN PROEFRIT

Waarom Hyundai IONIQ Electric Daarom Hyundai IONIQ Electric

  • 4% bijtelling
  • 5 jaar garantie
  • 8 jaar batterij garantie
  • Adaptieve cruise control
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Zero emissie
  • Toonaangevende efficiëntie
  • Direct leverbaar
Onze voorraad
HomeHyundaiModellenIONIQ Electric