Vernieuwd en
VERBETERD
Snel opladen
VER RIJDEN
Een elektrisch
STATEMENT

IONIQ Electric

Vernieuwd en verbeterd

Volledig emissievrij rijden is nu nog aantrekkelijker: de Hyundai IONIQ Electric is verder verbeterd en biedt een nog grotere actieradius van 311 kilometer*. Daarbij biedt hij opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt. De elektromotor levert vanuit stilstand maximale trekkracht voor bliksemsnelle acceleratie: 0-100 km/u in 9,9 seconden. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket. Nu met slechts 8 % bijtelling. De IONIQ Electric is direct uit voorraad leverbaar.

Snel opladen, ver rijden

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De nieuwe Hyundai IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een nog grotere, volledig elektrische actieradius van maar liefst 311 kilometer op een volle batterij. Bovendien is de nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als je hem hebt aangesloten op een snellader met 100 kW vermogen (DC, gelijkstroom).

Bluelink-connectiviteitsdiensten

Met Hyundai’s geavanceerde connectiviteitsdienst Bluelink is de vernieuwde IONIQ Electric naadloos verbonden met je smartphone, met online stemherkenning en een breed gamma voorzieningen die de reis gemakkelijker en plezieriger maken. Een kosteloos 5-jarig abonnement op Hyundai LIVE Services is inbegrepen bij de 10,25-inch AVN-touchscreen in het dashboard. Je hebt toegang tot onder meer real-time informatie over locaties en tarieven van laadstations langs de route, weer, verkeer en de mogelijkheid tot live POI Search, parkeerruimte, Hyundai-dealers in de omgeving – en zelfs snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan).


HYUNDAI IONIQ ELECTRIC – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

GRATIS PROEFRIT GRATIS OFFERTE

Waarom Hyundai IONIQ Electric Daarom Hyundai IONIQ Electric

  • 12% bijtelling
  • 5 jaar garantie
  • 8 jaar batterij garantie
  • Adaptieve cruise control
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Zero emissie
  • Toonaangevende efficiëntie
  • Direct leverbaar

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenIONIQ Electric