Gedreven door
e-motie
Vloeiend, coupé-achtig
LIJNENSPEL
Nieuwe en verbeterde
CONNECTIVITEID

IONIQ Hybrid

GEWOON OPWINDEND

De Hyundai IONIQ Hybrid combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme aandrijflijn en een transmissie met dubbele koppeling. Deze hybride-auto inspireert!D e IONIQ biedt alles wat een conventionele auto ook biedt, maar dan met alle voordelen op milieu- en financieel gebied die horen bij elektrisch rijden. De transmissie met dubbele koppeling (DCT) reageert snel, wat snel en sportief schakelen mogelijk maakt.

EFFICIËNT

Een perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Het ranke silhouet geeft een dynamische indruk. Staal met een hoge treksterkte en lichtgewicht aluminium maken de IONIQ sterk, stabiel en wendbaar. Het ruime interieur van de Hyundai IONIQ Hybrid zit vol met kenmerkend puur design. Dat blijkt uit de nadrukkelijk horizontale vormen van het dashboard en de gebruiksvriendelijke eenvoud van de instrumenten en de bedieningsorganen.

DUURZAME MATERIALEN

De intelligente toepassing van duurzame bekledingsstoffen in het interieur benadrukt dat de Hyundai IONIQ Hybrid een duurzaam gebouwde hybrideauto is.


De IONIQ Hybrid – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

BEKIJK ACTIES GRATIS PROEFRIT

Waarom Hyundai IONIQ Hybrid Daarom Hyundai IONIQ Hybrid

  • 5 jaar garantie
  • 8 jaar batterij garantie
  • Adaptieve cruise control
  • Afgeplat stuurwiel
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Hybride aandrijflijn
  • Toonaangevende efficiëntie
  • Verwarmbare, geventileerde stoelen

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenIONIQ Hybrid