Onweerstaanbaar
Elektrisch
Tot 449km
RANGE
Snel onderweg met
3-FASE LADEN
Nu vanaf
€ 36.795,-

KONA Electric

Vooruitstrevend en met 8 % bijtelling

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met 8 % bijtelling voor zakelijke rijders – is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende zero emissie auto (wegenbelastingvrij) met een ronduit indrukwekkend rijbereik van 449 kilometer bij 64 kWh en 289 kilometer bij 39 kWh en (volgens WLTP) op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op! Voor de KONA Electric geldt een beperkte levertijd. Nú bestellen betekent vóór de zomer rijden.

Flexibel opladen

Laad hem ’s nachts thuis op, of laad de batterij helemaal vol bij een snellader. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaadmogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.

Elektrische aandrijftechnologie

De zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn van de Hyundai KONA Electric zijn ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en een actieradius die voldoet aan de eisen van de dagelijkse praktijk. Het geheel nieuwe platform van de KONA biedt ruimte voor het accupakket zonder dat dat ten koste gaat van de interieurruimte.

 

De KONA Electric – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

 

GRATIS PROEFRIT GRATIS OFFERTE

Waarom Hyundai KONA Electric Daarom Hyundai KONA Electric

  • 449km range (WLTP)
  • 8% bijtelling
  • 5 jaar garantie
  • 8 jaar batterij garantie
  • Zero emissie
  • Adaptieve cruise control
  • Head-up display
  • Apple CarPlay en Android Auto

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenKONA Electric