Helemaal bij de tijd
KONA Electric
De toekomst
IS NU!
Uitzonderlijke elektrische
PRESTATIES
Nu vanaf
€ 41.995,-
Private lease
€ 518,-

KONA Electric

De Hyundai KONA Electric heeft een vernieuwd design, is slanker, verfijnder en voorzien van de nieuwste slimme technologie – en de actieradius bedraagt tot wel 484 kilometer op een volle batterij. Bovendien geldt voor de Hyundai KONA Electric dit jaar nog een aantrekkelijke bijtelling van 12%. Overstappen op elektrische aandrijving is aantrekkelijker dan ooit!Bij Hyundai zijn we gedreven om vooruitgang voor de mens te creëren. Dat stimuleert ons ook om auto’s te ontwikkelen die steeds verder komen op een acculading en er steeds beter uitzien. Zoals de Hyundai KONA Electric, met zijn adembenemende nieuwe design en de veelzijdigheid van een SUV.

 

 

 

Volledig elektrisch aangedreven auto’s als de Hyundai KONA Electric verbruiken geen brandstof en rijden dus emissievrij. Omdat er geen verbrandingsmotor, geen versnellingsbak en geen koppeling is, vraagt de auto weinig kostbaar onderhoud. Acceleratie vanuit stilstand is snel dankzij de 395 Nm trekkracht. Met de soepele en snelle acceleratie rijdt de KONA Electric dynamisch en opwindend.

 

 

 

 

 

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Net als elke Hyundai is ook de KONA Electric gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Daarmee kun je genieten van alles wat belangrijk is in je leven, zonder je zorgen te maken over de auto. Bovendien geldt voor de hoogvoltage lithium-ion-polymeerbatterij in de Hyundai KONA Electric 8 jaar/160.000 km garantie (wat het eerst bereikt is). Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de auto-industrie je biedt – standaard.


De KONA Electric – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

GRATIS PROEFRIT GRATIS OFFERTE

Waarom Hyundai KONA Electric Daarom Hyundai KONA Electric

  • tot 484 km actieradius
  • 12% bijtelling
  • 5 jaar garantie
  • 8 jaar batterij garantie
  • Zero emissie
  • Adaptieve cruise control
  • Head-up display
  • Apple CarPlay en Android Auto
DIRECT UIT VOORRAAD

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging. *Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door; omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. Aan de in de modelpagina getoonde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

HomeHyundaiModellenKONA Electric