Bewezen geprezen
KONA Electric
Nu vanaf
€ 32.795,-
Private lease
€ 344,-

KONA Electric

Bewezen geprezen.

De KONA Electric heeft alles wat je zoekt in een elektrische auto: een riante actieradius, een zeer rijk uitgerust infotainmentsysteem, een handige app en dit jaar nog met slechts 8 % bijtelling voor zakelijk rijders. Uiteraard wil je ook zo snel mogelijk in jouw nieuwe KONA Electric kunnen rijden en daarom zorgen wij ervoor dat hij binnen 14 dagen na bestelling door Auto Sturm persoonlijk wordt geleverd. Dit geldt voor auto’s die uit voorraad leverbaar zijn. Bekijk direct de beschikbare voorraad. De KONA Electric. Bewezen geprezen.

Bekijk voorraad

Onweerstaanbaar elektrisch

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden. En hij heeft een actieradius tot aan 484 kilometer*.

Elektrische aandrijftechnologie

De zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn van de Hyundai KONA Electric zijn ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en een actieradius die voldoet aan de eisen van de dagelijkse praktijk. Het geheel nieuwe platform van de KONA biedt ruimte voor het accupakket zonder dat dat ten koste gaat van de interieurruimte.

Gemoedsrust is standaard

De Hyundai KONA Electric wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.Hyundai biedt op de Hyundai KONA Electric vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem.Heeft u de KONA Electric vóór 1 januari 2020 besteld, dan geldt op de batterij van de KONA Electric acht jaar/200.000 km garantie. Voor bestellingen die vanaf 1 januari 2020 worden geplaatst, geldt op de batterij van de KONA Electric acht jaar/160.000 km garantie.


De KONA Electric – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

GRATIS PROEFRIT GRATIS OFFERTE

Waarom Hyundai KONA Electric Daarom Hyundai KONA Electric

  • 449km range (WLTP)
  • 8% bijtelling
  • 5 jaar garantie
  • 8 jaar batterij garantie
  • Zero emissie
  • Adaptieve cruise control
  • Head-up display
  • Apple CarPlay en Android Auto
DIRECT UIT VOORRAAD

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging. *Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door; omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. Aan de in de modelpagina getoonde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

HomeHyundaiModellenKONA Electric