Nu vanaf
€ 21.495,-

KONA

DURF ANDERS TE ZIJN.

Het voelt goed om de wereld naar je hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij je past en omarm je eigen stijl. Dat is jouw vrijheid.Net als de Hyundai KONA – een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden.

Jouw stijl.

De Hyundai KONA is ontworpen om gezien te worden – zelfverzekerd en uniek – en om je hartslag op te jagen. Het brutale design is een blikvanger, met fraaie vormen, ranke LED-verlichting en unieke details die het krachtige SUV-DNA van Hyundai accentueren. Ook de aandacht voor detail maakt de Hyundai KONA zo speciaal. Ontdek het uitzonderlijke comfort en de hoogwaardige materialen die je een aangenaam, verfijnd gevoel geven. De keuze uit vier kleurthema’s biedt jou de mogelijkheid het interieur helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Geen saaie dashboards meer!

Technologie

De Hyundai KONA biedt je de connectiviteit die je verwacht en de technische innovaties die jouw leven makkelijker maken, zoals een head-up display, Apple CarPlay* en Android Auto*. Zet de muziek lekker hard. Het premium sound system van KRELL klinkt fantastisch, waar je ook gaat.

Head-up display

Onze nieuwe head-up display biedt de beste afleesbaarheid in deze klasse. Hij verhoogt bovendien de verkeersveiligheid doordat hij belangrijke informatie, zoals de maximumsnelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen, precies in jouw blikveld projecteert

Jouw kracht.

Zoals jij wenst: kracht, plezier, efficiency … De Hyundai KONA biedt je de keuze uit twee krachtige en uiterst efficiënte turbobenzinemotoren. De gedownsizede turbobenzinemotor 1.0 T-GDI met 88 kW (120 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en alleen met voorwielaandrijving leverbaar. De andere turbobenzinemotor is de nieuw ontwikkelde 1.6 T-GDI met 130 kW (177 pk), gekoppeld aan een zeventraps 7DCT-automaat met dubbele koppeling. Deze transmissie combineert het rijplezier van een handgeschakelde transmissie met het gemak van een automatische transmissie.

Handgeschakelde zesbak

Deze zesversnellingsbak is speciaal afgestemd op een zo laag mogelijk verbruik. Hij is gekoppeld aan de 1.0-liter T-GDI driecilinder turbobenzinemotor en drijft alleen de voorwielen aan.

Zeventraps automaat met dubbele koppeling

Deze zeventrapsautomaat met dubbele koppeling combineert het lage brandstofverbruik en het rijplezier van een handmatig te bedienen transmissie met het gemak van een automatische transmissie. Er zijn twee rijmodi beschikbaar voor de bestuurder: Normaal en Sport. In Sport-modus schakelt de transmissie later en dus bij een hoger toerental op.

Jouw grip.

De Hyundai KONA is leverbaar met het inschakelbare All Wheel Drive-systeem voor optimale prestaties op het gebied van grip en wegligging. De vierwielaandrijving maakt rijden op gladde ondergrond en op onverharde landwegen veel veiliger en plezieriger. Het Advanced Traction Cornering Control-systeem verbetert de wendbaarheid en de stabiliteit. ATCC verdeelt het koppel actief over de wielen tijdens acceleratie op bochtige trajecten. Dat vertaalt zich in een aangenaam opwindende rijdynamiek – want het gaat er niet alleen om dat je je bestemming bereikt, maar ook hoe je je onderweg voelt.

MAAK EEN PROEFRIT

Technische specificaties

HomeHyundaiModellenHyundai KONA