Jij rijdt.
Jij bepaalt.
Jouw keuze.
Jouw stijl.
Design dat je
RAAKT.
Nu vanaf
€ 22.495,-
Private lease
€ 355,-

KONA

DURF ANDERS TE ZIJN.

Het voelt goed om de wereld naar je hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij je past en omarm je eigen stijl. Dat is jouw vrijheid.Net als de Hyundai KONA – een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden.

JOUW STIJL.

De Hyundai KONA is ontworpen om gezien te worden – zelfverzekerd en uniek – en om je hartslag op te jagen. Het brutale design is een blikvanger, met fraaie vormen, ranke LED-verlichting en unieke details die het krachtige SUV-DNA van Hyundai accentueren. Ook de aandacht voor detail maakt de Hyundai KONA zo speciaal.

JOUW KRACHT.

Zoals jij wenst: kracht, plezier, efficiency … De Hyundai KONA bied je een krachtige en uiterst efficiënte turbobenzinemotor. De 1.0 T-GDI turbobenzinemotor met 88 kW (120 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Standaard krachtiger dan zijn concurrenten en dat draagt bij aan meer rijplezier!


De nieuwe KONA – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

BEKIJK ACTIES GRATIS PROEFRIT

Waarom Hyundai KONA Daarom Hyundai KONA

  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Draadloos opladen
  • Head-up display
  • Standaard sterke motorisering
  • Gedurfde styling
  • Verkrijgbaar met automaat
  • Verwarmbare, geventileerde stoelen
Staat hier uw toekomstige KONA?

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenKONA