Nu vanaf
€ 31.995,-

Tuscon

De mooiste SUV die er bestaat

Sommigen noemen de nieuwe Tucson de mooiste SUV die er bestaat. Anderen waarderen zijn veelzijdigheid en prijzen zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de Hyundai Tucson. Stoer: dat is in één woord de beste omschrijving voor de Hyundai Tucson.

Aerodynamisch design

Het ranke silhouet van de Hyundai Tucson is er niet alleen voor de show. De carrosserie is ontwikkeld voor een optimale luchtweerstand voor minimale brandstofconsumptie. Zoals ook de aerodynamische rand onder de voorbumper, de vlakke voorruit, de afwerking van de achterspoiler en de aerodynamisch vormgegeven wagenbodem.

Ruim en onderscheidend

Het verfijnde interieur van de Hyundai Tucson is comfortabel en ruim en voorzien van fraaie accenten. Zo is de bovenzijde van het dashboard afgewerkt met zacht aanvoelend materiaal en een dubbelgestikte lijn voor een hoogwaardige uitstraling. Er is keuze uit drie kleurenschema’s voor het interieur, onder meer met gepreegd leder en driedimensionale stoffen toepassingen.

Stijlvol en comfortabel interieur

De indrukwekkende mix van uitzonderlijk veel ruimte en comfort en de aandacht voor detail maken het interieur van de Hyundai Tucson zo bijzonder. Het ergonomische interieur is uitgevoerd met zachte materialen en er is keuze uit geraffineerde kleurenschema’s.

Interieurthema

Maak de nieuwe Hyundai Tucson helemaal áf volgens jouw eigen smaak: kies uit drie kleurenschema’s voor het interieur: Black, Light Grey of het opvallende Red Wine. Bekijk hieronder de andere highlights van het interieur.

MAAK EEN PROEFRIT
HomeHyundaiModellenHyundai Tucson