Een SUV met
KARAKTER
Fluidic Sculpture
DESIGN
Onderscheidend
en RUIM
Nu vanaf
€ 31.995,-
Private lease
€ 505,-

Tucson

DE MOOISTE SUV DIE ER BESTAAT

Sommigen noemen de nieuwe Tucson de mooiste SUV die er bestaat. Anderen waarderen zijn veelzijdigheid en prijzen zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de Hyundai Tucson. Stoer: dat is in één woord de beste omschrijving voor de Hyundai Tucson.

VERFIJND INTERIEUR

Neem plaats en ontspan. De Hyundai Tucson is ook achterin voorzien van stoelen met een verstelbare rugleuning. Het interieur biedt ruim voldoende zitplaats voor vijf volwassenen. Ervaar het uitzonderlijke niveau van comfort, de hoogwaardige materialen en de zachte oppervlakken overal in het interieur, die zacht en verfijnd aanvoelen.

FRIS EXTERIEURDESIGN

De verfijnde lichtsignatuur met full LED-koplampen geeft de Hyundai Tucson een zeer sportief aanzien. De koplampen vloeien over in de Cascade-grille, die optisch rust op de voorbumper. De achterbumper en achterlichtunits versterken de krachtig gevormde achterzijde.


De Hyundai TUCSON – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

BEKIJK ACTIES GRATIS PROEFRIT

Waarom Hyundai Tucson Daarom Hyundai Tucson

  • Ongeëvenaarde ruimte en gebruiksgemak
  • Verwarmbare, geventileerde stoelen
  • Automatisch openende achterklep
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Bi-LED-koplampen
  • Draadloos opladen
  • 5 jaar garantie
  • Verkrijgbaar met automaat

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenTucson