Direct uit voorraad
LEVERBAAR!
Uitzonderlijk comfort en
GEBRUIKSGEMAK
Flamboyant
DESIGN
Nu vanaf
€ 39.495,-
Private lease
€ 559,-

Tucson

De weg naar beter.

De nieuwe Hyundai Tucson is groter, breder en ook de eerste Hyundai-SUV die is ontwikkeld volgens Hyundai’s nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness. Zijn gespierde uitstraling komt voort uit de combinatie van scherpe hoeken en dynamische proporties met rijke oppervlakken. Daardoor heeft de Tucson een zeer modern uiterlijk, zonder af te doen aan het SUV-erfgoed van dit Hyundai-model.

Het geometrische patroon van de donker verchroomde grille lijkt te veranderen zodra je gaat rijden. Dankzij de state-of-the-art halfspiegelcoating zijn de Parametric Hidden Lights onzichtbaar als ze zijn uitgeschakeld, maar zodra ze worden ingeschakeld lichten aan de zijkanten van de grille vleugelachtige vormen op, wat een unieke en hightec verlichtingssignatuur creëert. Als de lichten weer zijn uitgeschakeld, vormen ze optisch weer een geheel met de grille.

Ruim en comfortabel interieur.

De nieuwe Tucson is groter en breder dan zijn voorganger, met kortere overhangen, een grotere wielbasis en een lange motorkap. Het interieur is ruim en comfortabel, met een instrumentarium dat lager is geplaatst en waarin ronde tellers en meters ontbreken. De luxe afwerking en hoogwaardige materialen scheppen een premium-sfeer. Via de geïntegreerde touchscreen zijn de navigatie, climate control en het infotainment eenvoudig te bedienen. De volledig digitale cockpit in de nieuwe Tucson bestaat uit een 10,25-inch instrumentencluster en een 10,25-inch AVN-T-touchscreen. Beide schermen zijn volledig te personaliseren.

Natuurlijk is de nieuwe Hyundai Tucson ook voorzien van de beste connectiviteit, zoals Bluelink, waarmee je je auto via je smartphone kunt bedienen – of met je stem. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services – in combinatie met 10,25-inch AVN – is inbegrepen.

Welke aandrijflijn kies jij?

Hyundai biedt voor de nieuwe Tucson het meest uitgebreide geëlektrificeerde motorengamma aan in zijn klasse, met keuze uit de 48V mild hybrid-technologie een hybride- en plug-in hybride-versie. De hybride-versie van de Tucson heeft een nieuwe 1,6-liter T-GDI Smartstream benzinemotor, een 44,2 kW sterke elektromotor, een 1,49 kWh lithium-ion-polymeerbatterij en een zestrapsautomaat. Met een systeemvermogen van 169 kW (230 pk) is dit de op-een-na sterkste aandrijflijn in het gamma. Hyundai levert ook een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie. Dit is een 1,6-liter T-GDI Smartstream-benzinemotor met 110 kW (150 pk) vermogen en voorwielaandrijving in combinatie met een handbak met zes versnellingen (6iMT) of een zeventrapsautomaat (7DCT).

Ook als Plug-in Hybrid

De 1,6-liter T-GDi Smartstream-motor in de Hyundai Tucson Plug-in Hybrid krijgt assistentie van een 66,9 kW sterke elektromotor met een maximumkoppel van 304 Nm, gevoed door een 13,8 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. Samen leveren de krachtbronnen een vermogen van 194,5 (265 pk) en 350 Nm aan maximumkoppel. Deze aandrijflijn biedt een elektrische actieradius tot aan 56 km (WLTP, voorlopige waarde*) – een van de grootste in dit segment. De automatische transmissie (6AT) en de standaard vierwielaandrijving garanderen een soepele vermogensafgifte en sublieme tractie. Dit is de krachtigste versie uit het aanbod.

 

 

De nieuwe Tucson

in beeld!

 


De nieuwe Tucson – De weg naar beter

 

 

Plan proefrit

Snel rijden? Ontdek onze voorraad!

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenTucson