Power your world
IONIQ 5
Nu vanaf
€ 49.295,-
Private lease
€ 729,-

IONIQ 5

Het vooruitstrevende design van de IONIQ 5 doorbreekt de traditionele kaders, dankzij de vrijheid die het specifieke BEV-platform de designers biedt. Daarmee legt de IONIQ 5 een verbinding van het verleden naar de toekomst. Dit is de nieuwe definitie van tijdloos design. Een thema dat groter wordt naarmate het modellengamma van line-up-merk IONIQ groeit. Het unieke uiterlijk van de IONIQ 5 is geïnspireerd op het profiel van de Pony uit 1976 en staat op een platform met een wielbasis van 3.000 mm. Daardoor was een zorgvuldige aanpak van het design nodig, om de bijzondere proporties te vertalen naar een eigentijdse en kenmerkende EV-vormgeving.

 

 

 

 

 

Het thema ‘Living Space’ (leefruimte) is herkenbaar in elk aspect van het interieur van de IONIQ 5 – vooral in het zogenoemde Universal Island, een in lengterichting over 140 mm verschuifbare middenconsole. Door de Universal Island en de volledig vlakke vloer waaronder het batterijpakket is ondergebracht, biedt het interieur optimale bewegingsvrijheid. De IONIQ 5 is uitgerust met elektrisch verstelbare voorstoelen. Die zijn in elke gewenste hoek te verstellen en geven de inzittenden een gevoel van gewichtsloosheid. De dikte van de stoelen is met zo’n 30 procent gereduceerd, zodat de achterpassagiers extra beenruimte hebben.

 

 

 

 

 

De IONIQ 5 is er met vier elektrische aandrijvingsconfiguraties, die alle voldoen aan de behoefte van elke klant, zonder dat dat ten koste gaat van de prestaties. Er is keuze uit twee batterijpakketten – 58 en 73 kWh – en keuze uit een (alleen achter) en twee (voor en achter) elektromotoren. Alle versies bieden een uitstekende actieradius en hebben een topsnelheid van 185 km/u. De topversie is voorzien van een elektromotor van 155 kW achterin en een 70 kW sterke elektromotor voorin, wat vierwielaandrijving (AWD) mogelijk maakt. De elektromotor achterin heeft een koppel van 350 Nm, die voorin van 255 Nm. In combinatie met het 73 kWh grote batterijpakket heeft deze configuratie een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 5,2 seconden.

 

ANWB Trekauto van het Jaar 2022

 

Ook in 2022 is de allerbeste caravantrekker van Nederland een Hyundai. Na de TUCSON 1.6 T-GDI Hybrid in 2021 is de IONIQ 5 uitgeroepen tot ANWB Trekauto van het Jaar 2022. En dat is meteen ook een regelrechte primeur, want het is voor het eerst dat een volledig elektrische auto deze onderscheiding ontvangt. Vroeger waren dieselauto’s favoriet om een caravan achter te hangen, tegenwoordig is elektrisch het toverwoord. En dat allemaal sinds de IONIQ 5 heeft laten zien een van de allerbeste trekauto’s te zijn:  Zowel in prestaties, gebruiksgemak en comfort is de IONIQ 5 een van de beste trekauto’s die we ooit hebben gereden.

 

 

 

Walkaround

 


IONIQ 5 – Een nieuwe mobiliteitservaring

 

 

Plan proefrit

Waarom Hyundai IONIQ 5 Daarom Hyundai IONIQ 5

  • Vehicle-To-Load technologie
  • LED koplampen met 256 pixels
  • Exclusieve 20'' lichtmetalen velgen
  • Breed digitaal dashboard
  • Ultrasnel opladen
  • 8 jaar batterij garantie
Technische specificaties
Snel rijden? Ontdek onze huidige voorraad

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenIONIQ 5