Opvallend design
MET STIJL
Slim, handig en
CONNECTED
Gemoedsrust is standaard
5 JAAR GARANTIE
Nu vanaf
€ 33.995,-
Private lease
€ 495,-

KONA Hybrid

 

Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van onze befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en een automatische transmissie waar de KONA Hybrid altijd van voorzien is. Daarnaast mag de KONA Hybrid 1300kg trekken, een combinatie die je niet vaak tegenkomt.

Wat is een hybride auto?

De KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

 

 

 

 

 

 

 


De nieuwe KONA Hybrid – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

BEKIJK ACTIES PLAN PROEFRIT

Waarom Hyundai KONA Hybrid Daarom Hyundai KONA Hybrid

  • 1300kg trekgewicht
  • Standaard met automaat
  • 18-inch lichtmetalen velgen
  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Head-up display
  • Hybride aandrijflijn
  • Toonaangevende efficiëntie
Technische specificaties
Ziet u hier uw toekomstige KONA staan?

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenKONA Hybrid