Grote ambities
GO BIG.
Groter, ruimer, veliger
SLIMMER
Dynamisch &
STIJLVOL
Nu vanaf
€ 17.595,-
Private lease
€ 285,-

i10

GO BIG.

Compact vanbuiten, groots vanbinnen, dynamisch, modern, volwassen en óók nog eens boordevol veiligheidssystemen en connectiviteitsoplossingen. De geheel nieuwe Hyundai i10 maakt letterlijk een groots statement in het A-segment. De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes. Niet voor niets hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de slogan Go Big – deze compacte stadsauto is namelijk in alle opzichten gegroeid.

Nog meer gebruiksgemak

Het interieur van de nieuwe Hyundai i10 heeft ook een jeugdige uitstraling gekregen en oogt nu extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Hyundai past op de sierlijsten van het dashboard en op de deurpanelen een 3D-honingraatpatroon toe. Ondanks de stijlvolle opzet blijft het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd. Voor extra gebruiksgemak hebben de designers van de nieuwe i10 aan de passagierskant boven het dashboardkastje een extra opbergruimte gecreëerd. In totaal zijn er vier kleurencombinaties voor het interieur beschikbaar.

Als Stadsauto van het Jaar heeft de Hyundai i10 een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de carrosserie bijvoorbeeld 20 mm breder, waardoor hij stoerder op zijn wielen staat. De nieuwe Hyundai i10 oogt zeer wendbaar en energiek. Aan de buitenkant valt de nieuwe Hyundai i10 op door de vloeiende oppervlakken en scherpe carrosserielijnen. De brede grille met de bijzondere honingraatstructuur geeft hem een extra sportieve uitstraling. Er is keuze uit een veelvoud van exterieurkleuren.


De nieuwe i10 – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

PLAN PROEFRIT

Waarom Hyundai i10 Daarom Hyundai i10

  • 252 liter bagageruimte
  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Nieuw interieurdesign
  • Boordevol veiligheidssystemen
  • Two-tone lak
  • Ongeëvenaarde ruimte en gebruiksgemak
  • Volautomatische airconditioning
Snel rijden? Ontdek onze voorraad!

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModelleni10