Nu vanaf
€ 12.995,-

NEW i10

NEW Hyundai i10

Begin 2020 in de showroom

 

De nieuwe Hyundai i10

 

Compact vanbuiten, groots vanbinnen, dynamisch, modern, volwassen en óók nog eens boordevol veiligheidssystemen en connectiviteitsoplossingen. De geheel nieuwe Hyundai i10 maakt letterlijk een groots statement in het A-segment. De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes. Niet voor niets hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de slogan Go Big – deze compacte stadsauto is namelijk in alle opzichten gegroeid.


Nog meer gebruiksgemak

Het interieur van de nieuwe Hyundai i10 heeft ook een jeugdige uitstraling gekregen en oogt nu extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Hyundai past op de sierlijsten van het dashboard en op de deurpanelen een 3D-honingraatpatroon toe. Ondanks de stijlvolle opzet blijft het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd. Voor extra gebruiksgemak hebben de designers van de nieuwe i10 aan de passagierskant boven het dashboardkastje een extra opbergruimte gecreëerd. In totaal zijn er vier kleurencombinaties voor het interieur beschikbaar.

 

 


Extra sportieve uitstraling

 

Als Stadsauto van het Jaar heeft de Hyundai i10 een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de carrosserie bijvoorbeeld 20 mm breder, waardoor hij stoerder op zijn wielen staat. De nieuwe Hyundai i10 oogt zeer wendbaar en energiek. Aan de buitenkant valt de nieuwe Hyundai i10 op door de vloeiende oppervlakken en scherpe carrosserielijnen. De brede grille met de bijzondere honingraatstructuur geeft hem een extra sportieve uitstraling. Er is keuze uit een veelvoud van exterieurkleuren.

 

 

 


 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Waarom Hyundai NEW i10 Daarom Hyundai NEW i10

  • 252 liter bagageruimte
  • 5 jaar garantie
  • Apple CarPlay en Android Auto
  • Nieuw interieurdesign
  • Boordevol veiligheidssystemen
  • Two-tone lak
  • Ongeëvenaarde ruimte en gebruiksgemak
  • Volautomatische airconditioning
Onze voorraad
HomeHyundaiModellenNEW i10