Nu in de showroom
Hyundai Santa Fe
Nu vanaf
€ 44.495,-

Santa Fe

Groter. Beter. Mooier.

De vernieuwde Hyundai Santa Fe – met 7 zitplaatsen – heeft een gedurfd nieuw ontwerp en biedt nog meer ruimte, comfort en gemak. Met zijn hybride- en plug-in hybride-aandrijflijnen en vele nieuwe technologische voorzieningen en veiligheidssystemen is de Santa Fe schoner, wendbaarder, efficiënter en veiliger dan ooit. NU IN DE SHOWROOM!

 

 

 

 

Op het exterieur is de nieuwe Hyundai designtaal ‘Sensuous Sportiness’ toegepast, waarmee de nieuwe SANTA FE een robuuste en krachtige look heeft gekregen. Zo zijn aan de voorkant onder andere de grille, de T-vormige koplampen en de voorbumper aangepast. Ook zijn de achterlichten, die over de breedte van de auto worden doorgetrokken, en de aangepaste bumper vernieuwd. Ook het interieur heeft een belangrijke wijziging ondergaan. Dankzij het Shift by Wire-systeem is er meer ruimte en rust in het interieur. Ook is het instrumentenpaneel volledig digitaal en is de SANTA FE voorzien van een 10,25-inch multimediascherm met navigatie en Bluelink.

 

 

 

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de SANTA FE Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

 

 

 

Het trekgewicht voor de Hybrid is 1.650 kg voor geremde aanhangers. Het trekgewicht voor de Plug-in Hybrid wordt later bekendgemaakt. De nieuwe Hyundai SANTA FE is leverbaar in negen exterieurkleuren en vijf interieurkleuren. Er zijn drie nieuwe kleuren ten opzichte van de vorige SANTA FE. Dit zijn: Glacier White, Taiga Brown en Lagoon Blue.

Vanaf nu staat de nieuwe SANTA FE in de Hyundai showrooms van Auto Sturm. Maak snel een showroomafspraak en bekijk deze imposante verschijning in het echt!

 

 

Onze huidige voorraad
HomeHyundaiModellenSanta Fe