Nu in de showroom
Hyundai Santa Fe
Nu vanaf
€ 49.095,-
Private lease
€ 739,-

Santa Fe

Groter. Beter. Mooier.

De vernieuwde Hyundai Santa Fe – met 7 zitplaatsen – heeft een gedurfd nieuw ontwerp en biedt nog meer ruimte, comfort en gemak. Met zijn hybride- en plug-in hybride-aandrijflijnen en vele nieuwe technologische voorzieningen en veiligheidssystemen is de Santa Fe schoner, wendbaarder, efficiënter en veiliger dan ooit. NU IN DE SHOWROOM!

 

 

 

 

 

Slim comfort en gemak.

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid biedt het allerbeste op het gebied van comfort en gemak, bijvoorbeeld met een zeer veelzijdig zitsysteem en alledaagse slimmigheden. Jij en je passagiers zullen de vele beenruimte op de tweede en derde rij, de ruime kofferbak en alle strategisch geplaatste opbergvakken weten te waarderen.

Ben je aan het inpakken voor een grote reis? Je kunt de in delen (40:20:40) neerklapbare stoelen op de tweede rij ook verschuiven, zodat ze zowel in de passagiersruimte als in de kofferbak passen. Een druk op de knop is voldoende om de tweede zitrij omhoog en uit de weg te schuiven voor gemakkelijke toegang tot de achterste zitrij. Ervaar eersteklas comfort voor maximaal 7 passagiers en veel bagageruimte.

 

Beter. Efficiënter.

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1,6-liter turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de SANTA FE Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.

 

 

 

 

 

 

Ook als Plug-in Hybrid

Met een nieuwe plug-in hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp ‘from scratch’ biedt de Hyundai SANTA FE meer ruimte, comfort en gemak. De nieuwe SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp, is voorzien van de laatste slimme technologieën en klaar om te gaan! Rijd elektrisch wanneer je dat wilt, en met ondersteuning van de benzinemotor wanneer dat nodig is. Zodra de batterij in de nieuwe Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid leeg is, neemt de zuinige benzinemotor het over. Rijd dus overal naartoe en bij aankomst plug je in op een oplaadpunt.

 

 

 

 

 

Onze huidige voorraad

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenSanta Fe