De supersportieve
N-LINE
Aerodynamisch
DESIGN
Klaar om te
PRESTEREN
Nu vanaf
€ 39.995,-

Tucson N Line

N Line – Hyundai’s in een supersportieve outfit

Op zoek naar een Hyundai in een supersportieve outfit? Dan hebben wij de perfecte Hyundai voor jou. De Tucson is vanaf nu verkrijgbaar in de supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale Tucson is geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en onderscheid zich door zijn extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.

WAT EELOOK!

Donkere lichtmetalen 19-inchwielen, spiegelkappen en een glanzend zwarte achterspoiler benadrukken het sportieve karakter van de Hyundai Tucson in N Line-uitvoering. De met suèdeleder beklede sportstoelen zijn voorzien van het N-logo en voor een extra sportieve uitstraling zijn het stuurwiel en de stoelbekleding afgewerkt met rood stiksel.

1.6 T-GDI EN MILD-HYBRID

De N Line-uitvoering is beschikbaar voor de Tucson 1.6 T-GDI (7DCT 2WD) en de nieuwe Tucson 1.6 CRDi 48V MHEV (6MT 2WD en 7DCT 2WD). De nieuwe Hyundai Tucson is ontworpen, ontwikkeld, getest en gebouwd in Europa. De N Line-uitvoering is leverbaar met keuze uit negen carrosseriekleuren!

 


De Hyundai TUCSON N Line – WANNEER RIJ JIJ ‘M?

BEKIJK ACTIES GRATIS PROEFRIT

Waarom Hyundai Tucson N Line Daarom Hyundai Tucson N Line

  • 5 jaar garantie
  • N-accenten op het stuur en pookknop
  • N-sportstoelen
  • Aangepast onderstel
  • Verkrijgbaar met automaat
  • Speciaal uitlaatsysteem
  • 19-inch lichtmetalen velgen
  • Verkrijgbaar als mild-hybrid

Disclaimer

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in de producten van Hyundai. Hoewel de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig is samengesteld, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. De afbeeldingen en specificaties op deze internetsite voldoen aan internationaal geldende interne voorschriften bij Hyundai en kunnen derhalve in detail afwijken van de voor Nederland geldende specificaties en/of uitvoering(en). Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Op deze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleurvariaties van de diverse modellen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor of telefoonscherm beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar de dichtstbijzijnde Auto Sturm Hyundai vestiging.

HomeHyundaiModellenTucson N Line