HYUNDAI nieuws

Nieuws

Image
IONIQ 5

Upgrade IONIQ 5: dynamischer design en grotere actieradius.

Hyundai voorziet de IONIQ 5 van een serie nieuwe voorzieningen en gebruiksgemak verhogende functionaliteiten. Het design wordt aangescherpt met nieuwe bumpers en een gewijzigd front, waardoor deze volledig elektrisch aangedreven CUV nog krachtiger en dynamischer oogt.

Image
Kees de Feijter

Weg met de term laadstress

Onze verkoopadviseur Kees de Feijter rijdt al zijn kilometers volledig elektrisch.

Image
KONA Electric

5 redenen om nu over te stappen naar de Hyundai KONA Electric

Kies je misschien voor zijn dynamische uiterlijk, riante actieradius of rijke standaarduitrusting? Het kan allemaal want de nieuwe Hyundai KONA Electric heeft het allemaal in huis. Wij zetten 5 redenen op een rij waarom jij zou kunnen kiezen voor de KONA Electric.

Image
Active Air Skirt

Zo zorgt de Active Air Skirt voor een nog betere aerodynamica

Hyundai is toonaangevend op het gebied van aerodynamica. Vloeiende lijnen en oppervlakken zorgen voor een minimale weerstand, waardoor de lucht soepeler langs de (elektrische) auto glijdt en het rijbereik toeneemt.

Image
Nieuwe BAYON

Dit is de vernieuwde Hyundai BAYON

De Hyundai BAYON heeft alles wat je zoekt in een compacte SUV. Hij ziet er aantrekkelijk uit, is lekker ruim, zit heerlijk, rijdt comfortabel en is uitgerust met de modernste technologie. Kan niet beter zou je denken...

Image
IONIQ 5 N

IONIQ 5 N nu te bestellen

Hyundai heeft de orderboeken geopend voor de IONIQ 5 N. Dat betekent dat Hyundai’s eerste volledig elektrische high performance auto per direct te bestellen is.

Image
IONIQ 5 N NPX1

IONIQ 5 N NPX1: overtreffende trap van de IONIQ 5 N

De IONIQ 5 N is van zichzelf al een lust voor het oog, maar het kan allemaal nóg mooier. Daarvoor zorgt N Performance Parts, een label van Hyundai dat zich volledig richt op het fabriceren van stoere tuning- en stylingaccessoires.

Image
ioniq 6 auto vh jaar

Auto Review roept IONIQ 6 uit tot Auto van het Jaar 2023

Auto Review heeft de IONIQ 6 uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2023. Volgens het automagazine stak de elektrische Hyundai met kop en schouders boven de overige titelkandidaten uit.

Image
Hyundai excellent dealer

Auto Sturm uitgeroepen tot Hyundai Excellent Dealer 2024!

De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd.

Image
hyundai tech 1

Nooit meer sneeuwkettingen omleggen: Hyundai maakt het mogelijk

Ga jij regelmatig met de auto op wintersport? Dan hoeven we je niet uit te leggen dat het omleggen van sneeuwkettingen meestal geen pretje is, zeker niet langs de kant van een drukke weg met voorbijrazende ‘locals’...

Image
ioniq 5 N 2

IONIQ 5 N, de krachtigste Hyundai ooit! | Prijzen en specificaties

Met veel plezier kondigen wij middels dit bericht de krachtigste Hyundai ooit aan, de IONIQ 5 N! De IONIQ 5 N is leverbaar met een vanaf prijs van €73.995,- incl. btw en kosten rijklaar maken

Image
ioniq 5 n colours

Hyundai IONIQ 5 N: Alle kleuren van de regenboog!

Er wordt steeds meer bekend over het eerste volledig elektrische high-performance model van Hyundai, de IONIQ 5 N. Zo heeft Auto Sturm als eerste het nieuwe kleurenpallet in kaart weten te brengen.