Auto Sturm viert komst van KONA Electric met feestelijk introductieweekend.

Body

Met de nieuwe KONA Electric zorgt Hyundai voor een frisse wind in de klasse van de compacte elektrische SUV’s. Deze volgende generatie van Nederlands meestverkochte e-SUV komt naar Nederland en dat laat Auto Sturm niet onopgemerkt voorbij gaan!

KONA EV 8

Zo maken klanten die op vrijdag 29 of zaterdag 30 september komen proefrijden in de KONA Electric kans op een citytrip met deze nieuwe, volledig elektrische auto. Voor de snelle beslissers tijdens dit feestelijke introductieweekend ligt bij aanschaf van een KONA Electric een accessoire-voucher t.w.v. € 500 cadeau klaar!

KONA EV news intro 1

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september is het feest bij Auto Sturm. De hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe KONA Electric, die dan zijn opwachting maakt in de showroom. Om dat te vieren is er volop gelegenheid voor een uitgebreide en exclusieve kennismaking met deze gloednieuwe e-SUV. Auto Sturm nodigt belangstellenden uit om te komen proefrijden in de KONA Electric en die maken dan ook nog eens kans op een fantastische prijs: een voucher t.w.v. € 1.000 voor een citytrip met de KONA Electric naar een bestemming naar keuze die binnen het rijbereik van deze e-SUV ligt.

KONA EV intro news 2

Dat rijbereik bedraagt tot maar liefst 514 kilometer (volgens WLTP) en daarmee mag de KONA Electric zich de e-SUV met de grootste actieradius in zijn klasse noemen. Maar de nieuweling onderscheidt zich op meer punten. In vergelijking met zijn voorganger is de nieuwe KONA Electric behalve veel breder ook behoorlijk langer geworden en dat resulteert in aanzienlijk meer interieurruimte. Daarnaast valt de nieuwe KONA Electric op door zijn vele noviteiten en andere intelligente (rij)technologieën.

KONA EV news V2L intro

De Premium versie van de nieuwe KONA Electric is standaard uitgerust met een Vehicle-to-Load-functie (V2L), waarmee klanten allerlei elektrische apparaten kunnen opladen – handig op de camping, voor klussen op locatie of als stroomvoorziening tijdens een stroomstoring. V2L is te gebruiken via een apart leverbare adapter in de laadaansluiting aan de buitenzijde van de auto. Er bevindt zich een tweede laadaansluiting onder de achterbank, voor het opladen van laptop, smartphone en andere apparaten.

Introductieweekend

Ik wil graag contact over: