De IONIQ 5 is dé ultieme Roadtrip EV!

Body

De Hyundai IONIQ 5 is met zijn riante actieradius, snelle oplaad tijden en Vehicle-To-Load(V2L) systeem uiterst veelzijdig. Vanuit die gedachte kregen wij deze foto's opgestuurd van Auto Sturm klant Mateusz die momenteel een elektrische roadtrip door Scandinavië aan het doen is!

IONIQ 5 news 1

Laat dat maar aan Auto Sturm klant Mateusz over, want ergens in Scandinavië kan je hem tegenkomen met een unieke aangebouwde tent voor de IONIQ 5 én met het Vehicle-To-Load(V2L) systeem hard aan het werk dat uiteraard gebruikt wordt waar het voor bedoeld is. Tosti's en Noodles bereiden zich nou eenmaal niet vanzelf! 

IONIQ 5 news 3

Met de Vehicle-to-Load-technologie (V2L) van de IONIQ 5 kun je elk apparaat van stroom voorzien. De V2L-aansluiting in het interieur bevindt zich onder de tweede zitrij. Een tweede V2L-aansluiting bevindt zich aan de buitenzijde, bij de laadaansluiting. Met gebruik van een omvormer kun je ook hier elektrische apparaten aansluiten. Deze aansluiting werkt ook als de IONIQ 5 is uitgeschakeld.

IONIQ 5 news 5

Dankzij de 800V-batterijtechnologie vergroot je de actieradius van de IONIQ 5 binnen vijf minuten met wel 100 kilometer! Met een oplader van 350 kW laad je de IONIQ 5 in slechts 18 minuten op van 10 naar 80 procent van de batterijcapaciteit. Met een volledig elektrische actieradius van 481 km (WLTP) zoals de aandrijflijn van de Project 45 uitvoering van Mateusz kan je ver genoeg komen zodat je toe bent aan een pauze en is de IONIQ 5 weer vol voordat je uitgerust bent. 

IONIQ 5 news 2

Een combinatie van deze unieke features maakt van de IONIQ 5 een unieke propositie voor elektrische rijders die veel kilometers maken. Daarnaast is het interieur van de IONIQ 5 zoveel meer dan een ruimte om in te zitten tijdens het rijden. Het is een Smart Living Space, waarin ruimte, comfort en technologie samenkomen. Hierdoor blijf je uitgerust achter het stuur waardoor je langer en veiliger achter het stuur kan zitten.

IONIQ 5 N 4

De IONIQ 5 N vertegenwoordigt de elektrificatietoekomst van Hyundai’s sportdivisie en is een nieuwe manier voor liefhebbers van high-performance auto’s om hun passie voor rijden op de weg én het circuit. De IONIQ 5 N belichaamt de langdurige traditie van Hyundai om hoogwaardige mobiliteit te bieden, samen met de sportieve, op de bestuurder gerichte N-modellen.

Ontdek de IONIQ modellen

Image

IONIQ 6

2023 World Car of the Year.
Rijklaar vanaf
€45.895
Private lease p.m. vanaf
€659
Image

IONIQ 5

Uit voorraad leverbaar
Rijklaar vanaf
€49.295
Private lease p.m. vanaf
€685
Image

IONIQ 5 N

Nu in de showroom
Rijklaar vanaf
€73.995

Meer Hyundai bij Auto Sturm

Nieuws

Image
Hyundai zomerinspectie

Onze deuren staan open voor de jaarlijkse Hyundai Zomerinspectie.

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders terecht bij onze Hyundai vestigingen om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.

Image
ioniq 5 n

Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters.

Image
KONA EV N Line

Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering.