Geslaagde Hyundai winterinspectie 2023

Body

Het is een terugkerend fenomeen, de Hyundai winterinspectie. Ook 2023 was weer een zeer geslaagde editie met vele inspecties, een aantal prijswinnaars en natuurlijk veel donaties aan het goede doel van dit jaar: Vogelbescherming Nederland!

Terugkerende traditie

Het is belangrijk dat als de winter begint uw Hyundai goed is voorbereid op de winterse omstandigheden. Daarom was er op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie. Een afspraak maken was niet nodig. Het hele Hyundai-team stond deze twee dagen volledig voor de bezoekers klaar en controleerde de auto's vakkundig op een groot aantal wintergevoelige punten. Na afloop ontving iedere bezoeker het winterconditierapport. 

Winterse aanbiedingen

Tijdens de Hyundai Winterinspectie controleren onze deskundige technici de Hyundai's op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten. Na afloop ontvingen bezoekers een inspectierapport. Indien vervanging of reparatie nodig is, konden Hyundai-rijders direct profiteren van een aantal speciale aanbiedingen op bijvoorbeeld ruitenwissers, accu’s en reinigingsproducten. Let op: de aanbiedingen waren uitsluitend geldig op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november 2023.

V bescherming

Het goede doel: Vogelbescherming Nederland

Elke Winterinspectie-editie wordt er gevraagd een bescheiden bedrag – minimaal € 2,50 – te doneren voor een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de Hyundai Winterinspectie naar Vogelbescherming Nederland. Zij hebben al mooie successen behaald, zoals de terugkeer in ons land van de ooievaar, ijsvogel, lepelaar en kerkuil. Wij als Hyundai geven Vogelbescherming Nederland graag een stevige steun in de rug. Voor ons is de Hyundai Winterinspectie altijd een feestje. En daarbij hoort een cadeau, dat je na de inspectie van jouw Hyundai van ons ontvangt. Dit jaar is dat een vogelvoederhuisje.

Contact

Ik wil graag contact over: