Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Body

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering. De KONA Electric is de eerste 100% elektrische Hyundai die in deze sportieve N Line-outfit wordt gestoken.

KONA EV

Scherpe vanafprijs

De vanafprijs van de KONA Electric is vanaf nu € 36.995 voor de 48,4 kWh-versie en € 39.995 voor de 65,4 kWh-versie. Dat betekent dat, met uitzondering van de Sky-uitvoeringen met panoramisch dak, alle KONA Electric-versies nu onder de voorwaarden van de SEPP-subsidie vallen. Een KONA Electric kan zakelijk nu al met een netto bijtelling van € 189 per maand worden gereden.

KONA EV N Line

Ook als N Line

De Limited Edition-uitvoeringen van de KONA Electric zijn vanaf nu niet langer beschikbaar, maar daar staat tegenover dat het aanbod met een sportieve N-Line-uitvoering wordt uitgebreid. Na de high-performance 100% elektrische sportauto IONIQ 5 N die sinds kort te bestellen is, worden de liefhebbers van sportieve elektrische Hyundai’s opnieuw op hun wenken bediend. Eerder al kreeg de tweede generatie KONA Hybrid het sportieve N Line-kostuum aangemeten en nu is het de beurt aan de volledig elektrische variant van deze populaire compacte SUV.

KONA EV N Line

Icoon

De Hyundai KONA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een icoon in zijn segment, onder meer dankzij zijn gewaagde en progressieve designtaal. Hyundai tilt de visuele aantrekkingskracht van het model nu naar een hoger plan met de vernieuwde KONA Electric N Line. Deze sportieve variant is geïnspireerd op Hyundai’s high-performance N-label en heeft een nog dynamischer uiterlijk. De afgelopen jaren is de N Line een belangrijk onderdeel van de modelstrategie van Hyundai geworden.

KONA N Line EV

Highlights

De belangrijkste N Line-features op een rij:

  • Agressiever en sportiever design voor- en achterzijde
  • Speciale 19-inch lichtmetalen velgen met N Line-design
  • Speciale N Line voor- en achterbumper
  • Buitenspiegelkappen in glanzend zwart
  • Two-tone dak in zwart (optioneel)
  • Speciaal N Line-stuurwiel
  • Exclusieve N Line aluminium pedalen
  • Zwarte hemelbekleding
  • Speciale N Line-sportstoelen met rode contraststiksels
  • Stoelbekleding met keuze uit: stof of combinatie van eco-alcantara en leder
  • Speciale Alcantara®-versie met 57% gerecycled polyester

De KONA Electric is een van de eerste modellen van Hyundai waarvoor zogenoemde ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates mogelijk zijn voor diverse functies. Deze technologie stelt de bestuurder in staat om het beheer van elektrische apparaten, autonoom rijden, de batterij en meer te upgraden voor een nog veiliger en prettiger rijervaring. De bestuurder kan ook de kaarten- en mediasoftware updaten via de OTA-functie.

Behalve als EV (volledig elektrisch) is de KONA er ook als Hybrid en als Mild-Hybrid. De KONA Hybrid tilt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau, terwijl de innovatieve 48-volt mild hybrid-technologie in de KONA Mild-Hybrid helpt bij het verlagen van de CO2-uitstoot en zorgt voor minder brandstofverbruik.

De sportieve Hyundai zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 in de showrooms van Auto Sturm arriveren.

Ontdek de KONA-modellen

Image

KONA Electric

Rijbereik tot 514 km
Rijklaar vanaf
€36.995
Private lease p.m. vanaf
€559
Image
KONA HEV

KONA Hybrid

Uit voorraad leverbaar!
Rijklaar vanaf
€34.995
Private lease p.m. vanaf
€535

Nieuws

Image
Hyundai zomerinspectie

Onze deuren staan open voor de jaarlijkse Hyundai Zomerinspectie.

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders terecht bij onze Hyundai vestigingen om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.

Image
ioniq 5 n

Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters.

Image
KONA EV N Line

Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering.