Hyundai i30 is vernieuwd: gedurfder design en nog meer hightech

Body

De Hyundai i30 is helemaal vernieuwd. Beide carrosserievarianten van deze populaire middenklasser – hatchback en stationwagon – alsook de sportieve N Line-uitvoering ondergingen een metamorfose op het gebied van zowel design als connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen, waardoor de Hyundai i30 weer helemaal bij de tijd is.

i30 pb

De Hyundai i30, die in 2007 werd gelanceerd, is toe aan zijn derde generatie. Zowel vanbinnen als vanbuiten oogt de vernieuwde middenklasser nu nog moderner, waarbij de vernieuwde Hyundai i30 direct herkenbaar is aan de robuuste voorzijde en strakke achterzijde. Vooraan zijn de radiatorgrille, het bumperinzetstuk onder de kentekenplaat en de mistlampbehuizingen opnieuw ontworpen. Aan de achterkant van de hatchback en stationwagon kreeg het chromen inzetstuk van de achterbumper een hoekiger uiterlijk. LED-koplampen en -achterlichten, voorheen optioneel, zijn nu standaard. De auto kreeg ook nieuw getekende 16-inch lichtmetalen velgen.

i30 pb

Twaalf carrosseriekleuren

De vernieuwde Hyundai i30 wordt verkrijgbaar met keuze uit twaalf carrosseriekleuren. Zeven daarvan zijn nieuw: Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl(zie afbeelding), Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic, Meta Blue Pearl, Cypress Green Pearl en Sailing Blue Pearl. Kleuren die terugkeren zijn: Atlas White, Serenity White Pearl, Shimmering Silver Metallic, Shadow Grey en Engine Red.

i30 pb interieur

Nieuwe patronen

Het hoofdzakelijk in de kleur zwart uitvoerde interieur, met een middenconsole in glanzend zwart, kan worden gecombineerd met vier verschillende soorten stoelbekleding: volledig stof, volledig leder en suède en leder. Er zijn ook drie nieuwe patronen voor de stoelen. Kiest de klant voor volledig stof, dan is de rugleuning voorzien van een patroon bestaande uit horizontale lijnen.

i30 pb n line

N Line

Ook de Hyundai i30 in sportieve N Line-uitvoering onderging een flinke design-upgrade. Zo kregen de mazen van de grille een nog krachtiger patroon en sieren in het interieur drie rode horizontale lijnen de lederen en suède bekleding. Aan de inzetstukken van de zijopeningen van de voorbumper van de i30 N Line is een donker metaalkleurig accent toegevoegd. Ook de nieuw ontworpen zijskirts zijn voorzien van een donker metaalkleurig inzetstuk. Daarnaast kunnen klanten kiezen voor speciale lichtmetalen N Line-velgen van 18 inch. Ook beschikbaar als ruime Wagon!

i30 ob int

Meer comfortfuncties

De vernieuwde Hyundai i30 telt nog meer comfortfuncties. Zo is LED-verlichting toegevoegd in het interieur en de bagageruimte voor een betere verlichting. Dankzij de standaard parkeersensoren voor en achter – Parking Distance Warning (PDW) – wordt de bestuurder gewaarschuwd als er een obstakel wordt gedetecteerd wanneer de Hyundai i30 met lage snelheid vooruit of achteruit rijdt. Voor een lager brandstofverbruik is de aandrijflijn te combineren met 48-volt Mild-Hybrid-technologie die zorgt voor minder benzineverbruik en een lage CO2-uitstoot.

Nieuws

Image
Hyundai zomerinspectie

Onze deuren staan open voor de jaarlijkse Hyundai Zomerinspectie.

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders terecht bij onze Hyundai vestigingen om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.

Image
ioniq 5 n

Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters.

Image
KONA EV N Line

Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering.