Hyundai Official Partner van WK voetbal in Rusland 7 juni 2018

Hyundai is Official Partner van de FIFA World Cup 2018. Net als op het WK voetbal 2014 in Brazilië mag Hyundai alle auto’s – in totaal 530 – leveren die nodig zijn voor dit mega-evenement in Rusland.

Al deze voertuigen, waaronder de Hyundai Santa Fe en Hyundai Tucson, worden voor uiteenlopende doeleinden ingezet. Onder andere voor het vervoer van de scheidsrechters, vertegenwoordigers van de media, vips, bestuurders, voetbalvedetten, artiesten en andere prominenten uit de gehele wereld.

 

 

Official Partner sinds 1999

Hyundai is al sinds 1999 als Official Partner verbonden aan de Wereldvoetbalbond FIFA en de Europese voetbalbond UEFA. Destijds kwamen beide partijen overeen dat Hyundai onder meer het WK voetbal in Zuid-Korea en Japan in 2002 en het WK voetbal in 2006 in Duitsland zou sponsoren.

Succes smaakt naar meer

Het succes smaakte naar meer en daarom was Hyundai weer als partner aanwezig bij de FIFA World Cups 2010 en 2014 in respectievelijk Zuid-Afrika en Brazilië en nu dan weer in Rusland. De overeenkomst met de FIFA loopt nog door tot en met 2022.

Om dit te vieren komt Hyundai met het inruil WK waarbij uw voordeel kan oplopen tot €3500!

Bekijk de WK actie door HIER te klikken.

 

HomeHyundaiNieuwsHyundai Official Partner van WK voetbal in Rusland