HYUNDAI Presenteert: i30 N LINE 20 juli 2018

Met de introductie van de Hyundai i30 N kregen performance-enthousiasten eindelijk een nieuw alternatief om te overwegen, maar helaas is deze niet voor iedereen bereikbaar. Daar komt nu verandering in.

Waar de i30 de eerste Hyundai was die het N-label dragen mocht, is ook de i30 de eerste auto van de Koreanen die de N Line-logo’s op zijn huid geplakt krijgt. Het blijft overigens niet alleen bij logo’s, want zoals je kunt zien, heeft de i30 N Line praktisch dezelfde buitenzijde als zijn werkelijk sportieve broer. Hyundai stopt het N Line-pakket vol met visueel lekkers, zodat zelfs de alledaagse i30 herkent kan worden als een pittige auto. Naast de voor- en achterbumper, worden ook de dubbele demper en het interieur van de i30 bijgepunt.

Het N Line-pakket omvat overigens niet alleen visuele aanpassingen. Dit zul je merken wanneer je de auto in de rondte stuurt. Hyundai paste onder andere de ophanging, vering, remmen en het gasrespons aan, om ook van de normale i30 een dynamische auto te maken. “Hot like chilli sauce,

De i30 met het N Line-pakket komt deze zomer naar de Europese markt.

 

GALLERY:

HomeHyundaiNieuwsHYUNDAI Presenteert: i30 N LINE