Hyundai Santa Fe: Meer dan alleen een gezinsauto!

Body

Wie denk dat de Hyundai Santa Fe alleen geschikt is voor personenvervoer... Die heeft het mis! Deze gave Hyundai Santa Fe gaat namelijk fungeren als brandweer auto bij Zeeland Refinery.

SantaFe news brandweer

Duurzaam dienstvoertuig

Zeeland Refinery gaat deze Hyundai Santa PHEV inzetten als werkpaard op en om het terrein. Een plug-in hybride(PHEV) is het beste van twee werelden: genoeg elektrische range voor de dagelijkse ritten en de flexibiliteit van de benzinemotor voor langere operationele uren. Dat maakt deze Santa Fe bijzonder geschikt voor de toepassing als brandweer voertuig.

santa Fe rescue 2

Speciale aanpassingen

Een brandweervoertuig moet uiteraard aan strenge eisen voldoen. Niet alleen qua capaciteiten maar ook voor het doel waar deze Santa Fe wordt ingezet. Zo zijn er verschillende aanpassingen gedaan zoals het zwaailicht systeem, speciale bestickering en andere certificeringen. Zo hebben wij deze Santa Fe in samenwerking met Trim-Line Zeeland en ASH carrosserie ''Turn Key'' afgeleverd aan Zeeland Refinery.

santa Fe rescue 3

Ook te zien bij Rescue Zeeland

Woensdag 9 augustus was de brandweer Santa Fe te zien bij Rescue Zeeland in Vlissingen. Rescue Zeeland is hét grootste hulpverleningsevenement van Nederland en is een fantastisch evenement dat gratis toegankelijk is voor iedereen.

Ontdek meer

Image

SANTA FE

Leverbaar met 7 zitplaatsen
Rijklaar vanaf
€56.995
Private lease p.m. vanaf
€769