IONIQ 5 N nu te bestellen

Body

Hyundai heeft de orderboeken geopend voor de IONIQ 5 N. Dat betekent dat Hyundai’s eerste volledig elektrische high performance auto per direct te bestellen is.

IONIQ 5 N 6

 Zo scherp als de IONIQ 5 N door de bochten snijdt, zo scherp is zijn ook prijskaartje: de sensationele sportauto is er vanaf € 73.995, inclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Voor dat bedrag krijgt de klant de spectaculairste en meest complete elektrische sportauto die er is.

ioniq 5 N 10

Happiness Machine

De IONIQ 5 N is een regelrechte sensatie. Wereldwijd is deze elektrische sportauto met enorm veel applaus ontvangen. De ingenieurs van Hyundai’s sportdivisie N hebben er tijdens de ontwikkeling van hun allereerste volledig elektrische high performance auto alles aan gedaan om hem honderd procent circuitwaardig te maken.

ioniq 5 n 17

Bestel nu

De IONIQ 5 N is leverbaar in één uitvoering en dat is ook meteen de meest complete high performance auto die je maar kunt bedenken. Alle essentiële features die de klant mag verwachten in een sportauto in deze klasse zijn aanwezig. Denk aan 21-inch gesmede lichtmetalen velgen, glanzend zwarte kunststof bumperskirts, een N achterspoiler met LED-remlicht en N kuipstoelen met verlicht N-logo. Optioneel kan nog worden gekozen voor een Vision-panoramadak.

Ontdek meer

Image

IONIQ 5 N

Nu in de showroom
Rijklaar vanaf
€73.995

Meer Hyundai

Nieuws

Image
Hyundai zomerinspectie

Onze deuren staan open voor de jaarlijkse Hyundai Zomerinspectie.

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders terecht bij onze Hyundai vestigingen om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.

Image
ioniq 5 n

Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters.

Image
KONA EV N Line

Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering.