Kom naar de Hyundai Winterinspectie 2023

Body

Het is een traditie die inmiddels al bijna 20 jaar plaatsvindt: de Hyundai Winterinspectie. Deze vindt dit jaar op vrijdag 10 en zaterdag 11 november plaats. 

winterinspectie 1

Kom langs!

Hyundai-rijders kunnen dan zonder afspraak bij de Hyundai-vestigingen van Auto Sturm terecht om hun auto te laten controleren op wintergevoelige componenten. De Hyundai Winterinspectie is geheel gratis, maar Hyundai vraagt de rijders wel een bescheiden bedrag – minimaal € 2,50 – te doneren voor een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de Hyundai Winterinspectie naar Vogelbescherming Nederland.

De Hyundai Winterinspectie is uniek in ons land en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm succes. Duizenden Hyundai-rijders bezoeken de inspectie voor een kosteloze controle van hun auto. Zij waarderen de geruststellende gedachte dat hun auto, indien goedgekeurd, volledig winterklaar is. Ook dit jaar hoeven de berijders zich tijdens de controle van hun Hyundai niet te vervelen. Voor de inwendige mens is er erwtensoep en warme chocolademelk en er zijn mooie prijzen te winnen.

winterinspectie winnaar 2022

Win een Hyundai i10!

Hyundai-rijders ontvangen een uitnodigingsmailing met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij tijdens de Winterinspectie zelf bij hun Hyundai-dealer controleren of zij een prijs hebben gewonnen. Behalve op de hoofdprijs – een nieuwe Hyundai i10 Comfort ter waarde van € 19.695 – maken de Hyundai-rijders met hun unieke wincode kans op onder meer een e-bike, een Samsung TCL QLED-tv, een iRobot Roomba Combo-robotstofzuiger, een Samsung Galaxy Tab A8 of een Philips Airfryer. In totaal zijn er maar liefst ruim 20.000 prijzen te winnen.

Hoofdprijs 2022 gevallen bij Auto Sturm in Goes!

Tijdens de Winterinspectie 2022 in november viel deze prijs op het unieke lotnummer van mevrouw Vermeer. Best bijzonder, want terwijl de Winterinspectie ieder jaar een traditie is, viel de hoofdprijs de afgelopen jaren slechts enkele keren.

Des te gelukkiger toonde de winnares zich met deze fraaie blauwe i10, voorzien van trekhaak om haar grote hobby, fietsen in de regio, te kunnen blijven uitoefenen. Bij Auto Sturm is ze al jarenlang zeer tevreden klant en trouw bezoeker van de Winterinspectie, en dat was te merken aan de hartelijke ontvangst met bloemen en gebak, overhandigd door verkoopadviseur Iven van Banning en after sales manager Marlies Melaard van Auto Sturm. De winnares was nog steeds wat beduusd van deze verrassing maar reed na de feestelijke overhandiging met een grote glimlach weg.

Wij staan voor u klaar!

Tijdens de Hyundai Winterinspectie staat het hele Hyundai-team bij deAuto Sturm klaar om de auto’s van bezoekende Hyundai-rijders op een groot aantal wintergevoelige punten te controleren. De vakkundige monteurs controleren de auto’s aan de hand van een uitgebreide inspectielijst en attenderen klanten indien nodig op eventuele zwakke punten. Na afloop ontvangt de Hyundai-rijder een inspectierapport. Wanneer blijkt dat vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, dan kunnen Hyundai-rijders direct profiteren van speciale aanbiedingen. Deze gelden uitsluitend op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november 2023 en zolang de voorraad strekt. Ook berijders die een Hyundai als leaseauto hebben, zijn van harte welkom bij de Winterinspectie.

De inspectie is natuurlijk gratis, maar traditiegetrouw wordt een bijdrage gevraagd van minimaal € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar Vogelbescherming Nederland. Deze natuurbeschermingsorganisatie bestaat sinds 1899 en is in Nederland de organisatie voor de bescherming van alle wilde vogels en hun leefgebieden. Dankzij gerichte beschermingsprogramma's, intensieve samenwerkingen, duidelijke voorlichting en effectieve campagnes zijn in het verleden veel successen geboekt. Zoals de terugkeer van de ooievaar, ijsvogel, lepelaar en de kerkuil in het Nederlandse landschap.

Net als Hyundai-auto’s hebben ook vogels bescherming nodig. Voorbeeld is het winterkoninkje. Als het kouder wordt kan het winterkoninkje, net als vele andere soorten vogels, wel wat hulp gebruiken bij het vinden van eten om in topconditie te blijven. Daarom ontvangt elke bezoeker van de Hyundai Winterinspectie als presentje een vogelvoederhuisje. Tuinvogels als het winterkoninkje verbruiken het hele jaar door veel energie. In de winter om zich op temperatuur te houden, in het voorjaar om eieren te leggen en de jongen groot te brengen. In de herfst bouwen ze reserves op voor de winter. Winterkoninkjes kunnen dus het hele jaar bijgevoerd worden.

CONTACT

Ik wil graag contact over: