Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Body

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters. Een voorwielaangedreven hot hatch, een vierwielaangedreven time attack beest of een achterwielaangedreven driftmonster: hij kan het allemaal […] De Hyundai IONIQ 5 N heeft de gave om zelfs de meest fanatieke petrolheads om te turnen tot elektroheads.'

En dan staat hij nu bij ons in de showroom klaar om getest te worden. Durf jij het aan?

IONIQ 5 N

Nu in de showroom

De spectaculaire IONIQ 5 N – de krachtigste 100 % elektrische sportauto van Hyundai ooit met 650 pk (478 kW) – is gemaakt om een glimlach op jouw gezicht te toveren, élke keer als je achter het stuur kruipt. Druk op de N Grin Boost-knop en voel de enorme kracht die in deze bliksemschicht schuilt. Of activeer N Active Sound+ voor een levensecht schakelgevoel. Zo scherp als hij door de bochten snijdt, zo scherp is zijn ook prijskaartje. Hyundai’s eerste volledig elektrische high-performance auto – staat vanaf nu in onze showroom – is er vanaf € 73.995.

IONIQ 5 N

Hapiness Machine

Rijden in Hyundai’s allernieuwste high-performance model de IONIQ 5 N is intens, opwindend en ontzettend gaaf. Elke rit tilt je dopaminegehalte naar een nieuw hoogtepunt. Met zijn bloedstollende prestaties zet deze Hapiness Machine nieuwe maatstaven voor 100 % elektrische auto’s. Geniet!

Zijn volledig elektrische rijbereik bedraagt tot maar liefst 448 km (volgens WLTP). Dankzij de 800V-batterijtechnologie vergroot je de actieradius van de IONIQ 5 N binnen 15 minuten met wel 273 kilometer!

Ontdek meer

Image

IONIQ 5 N

Nu in de showroom
Rijklaar vanaf
€73.995

Nieuws

Image
Hyundai zomerinspectie

Onze deuren staan open voor de jaarlijkse Hyundai Zomerinspectie.

Hyundai nodigt ook dit jaar al zijn klanten uit voor de jaarlijkse Zomerinspectie. In de maanden mei en juni kunnen Hyundai-rijders terecht bij onze Hyundai vestigingen om hun auto gratis te laten controleren op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten.

Image
ioniq 5 n

Nu in de showroom: Hyundai IONIQ 5 N

Er is veel over geschreven en er is veel over verteld. De eerste indrukken waren unaniem overweldigend; ‘Het pretpakket levert een stuurmansauto met meerdere karakters.

Image
KONA EV N Line

Hyundai frist aanbod KONA Electric op: Ook als N-Line, SEPP-subsidie en aantrekkelijke bijtelling

Het aanbod van de Hyundai KONA Electric wordt uitgebreid en opgefrist en kent hiermee een nieuwe prijsstelling. Daarnaast presenteert Hyundai de KONA Electric nu ook in een uiterst sportieve N Line-uitvoering.