NU IN DE SHOWROOM: De supersportieve Hyundai i20 N Line 25 augustus 2021

Geef anderen het nakijken met de Hyundai i20 N Line. Met zijn op sportiviteit gerichte interieur en opvallend vormgegeven details in het exterieur is deze Hyundai i20 een toonbeeld van dynamische sportiviteit. En dat doet niets af aan de veiligheid en efficiency. De Hyundai i20 N Line is ontworpen met een krachtige, dynamische uitstraling.

 

 

Hij is voorzien van een opvallende, nieuwe voorbumper, een indrukwekkende grille met structuur en een ranke achterbumper die de auto niet alleen nog mooier maakt, maar ook de aerodynamica verbetert. Maak hem helemaal de jouwe met een keuze uit negen onderscheidende kleuren en een optionele contrasterende kleur voor het dak.

Wie zegt dat je het niet allemaal kunt hebben? De motoren voor de Hyundai i20 N Line bieden meer dan genoeg power zonder dat dat ten koste gaat van de efficiency. Geniet van de ultieme N Line-ervaring met de krachtige 1.0 T-GDI-benzinemotor. Die is verfijnd, reageert alert op het gaspedaal en levert zowel opwindende prestaties als een aanzienlijke besparing op het verbruik dankzij de 48-volt mild hybrid-technologie.

Vernieuwend design ontmoet de beste veiligheidsvoorzieningen in het segment. De modernste connectiviteitsvoorzieningen houden je op de hoogte als je onderweg bent. Nieuwe opties voor de aandrijving en transmissie laten je verfijnd en duurzaam op pad gaan. De nieuwe Hyundai i20 is de nieuwe maatstaf in zijn segment.

 

Expressief en absoluut opwindend.

 

Geniet van de sfeer van autosport: de Hyundai i20 N Line toont overal in het interieur zijn heldere, strakke lijnen, metalen details en exclusieve rode N Line-accenten. Het lederlook stuurwiel, dat exclusief voor de N Line is ontworpen, biedt je handen optimale grip en controle over je auto. De lederlook versnellingspook van de Hyundai i20 N Line is voorzien van een speciaal ontworpen knop, met contrasterend stiksel, rode accenten en een N-logo. Deze pedalen zien er niet alleen dynamisch uit, ze geven je met hun stroeve rubberen profielen extra zelfvertrouwen en controle.

 

 

Het iconische rode stiksel komt overal in terug: van de N Line-stoelbekleding tot aan die van de handrem. Het is een verwijzing naar het sportieve karakter van de Hyundai i20 N Line. De sportieve N Line-design stoelen zijn voorzien van grotere zijwangen op zitting en rugleuning om je maximaal comfort én controle te bieden.

 

Ontdek meer

 

 

Bekijk onze voorraad
HomeHyundaiNieuwsNU IN DE SHOWROOM: De supersportieve Hyundai i20 N Line