Navigatie onderhoud en updates

Snelwegen worden verbreed en verlegd. Stadscentra krijgen autoloze winkelzones, er wordt gebouwd aan nieuwe stadswijken. In een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15 procent veranderen. Het is dus wel zo praktisch uw navigatiesysteem geregeld te updaten, zodat deze altijd de juiste weg kiest. Auto Sturm verzorgt dit voor u – gratis – bij het jaarlijks onderhoud van uw Hyundai. Alleen een up-to-date navigatiesysteem is in staat elke keer weer de optimale route voor u te berekenen. Combineer bijvoorbeeld de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw auto met een update van het navigatiesysteem. Wel zo makkelijk en u bent bovendien voordeliger uit.

Zo’n update bevat niet alleen gegevens van wijzigingen aan of uitbreidingen van het wegennet, ook de meest actuele route-informatie wordt ingevoerd. Daarbij gaat het om informatie over tankstations, restaurants, hotels, het Hyundai Erkend Reparateur-netwerk en andere zogenoemde points of interest (POI).

In combinatie met onderhoud bij Auto Sturm ontvangt u jaarlijks gratis een update voor elke Hyundai met een Hyundai-/LG-fabrieksnavigatiesysteem. Hierdoor bespaart u € 169,- per jaar! Wij informeren u graag over de Navigatie Onderhoud-service.

 

HomeHyundaiWerkplaatsactiesNavigatie onderhoud en updates