RIGHT HERE,
RIGHT CARE

HYUNDAI ONDERHOUD OP MAAT MET ORIGINELE ONDERDELEN

Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is belangrijk voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. Goed onderhoud vergt opgeleid personeel, originele onderdelen, speciale gereedschappen en de juiste documentatie. De Hyundai-organisatie heeft dat allemaal in huis, zodat uw Hyundai na elke onderhoudsbeurt zo goed als nieuw de werkplaats uitrijdt. Gereed voor nog meer zorgeloze kilometers.

De Hyundai-organisatie kent uw auto door en door. Dat is een prettige gedachte wanneer uw Hyundai wordt gecontroleerd en onderhouden. De technici maken gebruik van originele onderdelen. Hiermee worden zowel de prestaties als de levensduur van uw auto gewaarborgd.

De veiligheid van Originele Onderdelen
In noodsituaties moet u kunnen vertrouwen op uw remmen. Remblokken van Hyundai zorgen onder alle omstandigheden voor maximale remvertraging en blijven optimaal functioneren, ook bij hoge werktemperaturen en langdurig gebruik. Heeft uw Hyundai nieuwe remblokken nodig, kies dan voor de veiligheid van origineel.

Het oliefilter heeft grote invloed op de levensduur van de motor. Het filter haalt kleine vervuilingen die in het motorblok ontstaan uit de olie, voorkomt slijtage en verkleint de kans op motorschade. De oliefilters van Hyundai bevatten een filteroppervlak dat zelfs de kleinste vuildeeltjes uit de olie haalt. De toegepaste materialen en afdichtingen zijn nauwkeurig afgestemd op de motor van uw Hyundai en verzekeren een goede doorstroming van de olie en maximale smering. Uw Hyundai Erkend Reparateur informeert u graag over de beste motorolie voor uw Hyundai.

Voordelen van Hyundai Onderhoud op Maat met Originele Onderdelen:

  • Uw Hyundai wordt onderhouden/gerepareerd door Hyundai-technici die hier speciaal voor zijn opgeleid.
  • Heldere afspraken en vrijblijvende prijsopgave vooraf.
  • Gebruik van originele Hyundai-onderdelen.
  • Twee jaar garantie.
  • Gespecificeerd overzicht van werkzaamheden en kosten.
  • Kennis van uw Hyundai.
  • Snelle service bij kleine werkzaamheden/mankementen: klaar terwijl u wacht.
HomeHyundaiWerkplaatsactiesHyundai Onderhoud op Maat met Originele Onderdelen