Laadstation van Auto Sturm

INSTALLATIE LAADSTATION VAN AUTO STURM

Voor een vakkundig advies en installatie van een laadstation bij u thuis kiest Auto Sturm voor de ervaren en erkende installateur Saman Groep. Met 100 jaar ervaring als toonaangevend totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland en 15 jaar ervaring in duurzame energieoplossingen, biedt de Saman Groep professionele dienstverlening op het gebied van laadoplossingen. Van eerlijk en vakkundig advies op locatie, een professionele installatie tot de gratis afhandeling van subsidie aanvragen.

Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en topservice bieden. Het enige wat u hoeft te doen is op de button hieronder te klikken en vervolgens uw naam- en adresgegevens in te vullen op de website van Saman. De Saman Groep neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, via video of op locatie. Een adviseur van de Saman Groep luistert naar uw wensen en behoeften, kijkt of uw situatie geschikt is voor een laadstation, controleert of er aanpassingen in de meterkast gedaan moeten worden en of er nog andere (graaf)werkzaamheden benodigd zijn. Daarna ontvangt u een transparante offerte.

Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd, neemt de Saman Groep contact met u op voor het inplannen van de installatie. De Saman Groep wordt daarmee ook direct uw partner voor al uw vragen over uw laadstation. Nu, maar ook later.

OFFERTE AANVRAGEN?

Klik dan op de onderstaande button:

Offerte aanvragen

Bent u aan het oriënteren om een elektrische auto te kopen bij Auto Sturm en heeft u vragen over laadstations? Dan hebben wij het antwoord. In samenwerking met SAMAN bieden wij een totaaloplossing voor uw wensen. Het is ons doel om thuis laden zo eenvoudig mogelijk te maken met een innovatieve totaaloplossing die het beste bij uw elektrische auto past:

  • Innovatief laadstation 3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW of 22 kW
  • Gratis persoonlijk advies op maat via video of op locatie
  • Optioneel inclusief registratie en backoffice systeem
  • Optioneel met vaste laadkabel
  • Transparante pakketten en prijzen

Hierdoor bent u verzekerd van een optimale, veilige laadoplossing voor thuis.

Bekijk de flyer Bekijk de brochure

Voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft tal van voordelen. Een elektrische auto is minder belastend voor het milieu en stoot geen schadelijke stoffen uit. Andere pluspunten:

  • Je betaald tot 2025 geen wegenbelasting (motorrijtuigenbelasting, MRB)
  • Een elektrische auto heeft veel minder onderhoud nodig dan een auto op benzine of diesel
  • De verbruikskosten zijn lager, vooral als je goedkoop kunt opladen op je werk of via zonnepanelen
  • Elektrisch rijden is stil en zeer comfortabel
  • Met een laadpaal aan huis of in de buurt hoef je niet meer langs het tankstation

Met de alsmaar verschuivende vraag naar de elektrische auto zit Auto Sturm in een stroomversnelling met vooruitstrevende merken als Nissan en Hyundai die veel investeren in de alsmaar groter wordende vraag naar deze nieuwe ontwikkeling. 

Geen lange levertijden. Bij Auto Sturm kunt snel rijden in een nieuwe elektrische auto uit voorraad of een scherp geprijsde elektrische occasion. Bekijk onze voorraad:

Bekijk elektrische voorraad

HomeLaadstation van Auto Sturm