Nieuws

Nieuws

Image
E-klasse

Unieke Mercedes-Benz E-klasse te koop bij SDO

Op het eerste gezicht lijkt deze E-klasse op een gewoon dikke uitvoering, maar eenmaal aan de binnenkant schuilt er een compleet ander verhaal achter het subtiele koetswerk!

Image
Bouwupdate 2

Bouwupdate #2 Auto Sturm Breda

De vorderingen van onze nieuwe dealervestiging in Breda gaan ontzettend hard dus de hoogste tijd voor een nieuwe update. Wij nemen jullie graag mee langs de werkzaamheden die recent zijn uitgevoerd.

Image
IONIQ 5

Upgrade IONIQ 5: dynamischer design en grotere actieradius.

Hyundai voorziet de IONIQ 5 van een serie nieuwe voorzieningen en gebruiksgemak verhogende functionaliteiten. Het design wordt aangescherpt met nieuwe bumpers en een gewijzigd front, waardoor deze volledig elektrisch aangedreven CUV nog krachtiger en dynamischer oogt.

Image
Kees de Feijter

Weg met de term laadstress

Onze verkoopadviseur Kees de Feijter rijdt al zijn kilometers volledig elektrisch.

Image
KONA Electric

5 redenen om nu over te stappen naar de Hyundai KONA Electric

Kies je misschien voor zijn dynamische uiterlijk, riante actieradius of rijke standaarduitrusting? Het kan allemaal want de nieuwe Hyundai KONA Electric heeft het allemaal in huis. Wij zetten 5 redenen op een rij waarom jij zou kunnen kiezen voor de KONA Electric.

Image
Batterijreparatie

Batterij reparatie aan een elektrische auto

Het kan gebeuren: de accu gaat kapot. Aandrijfaccu's voor elektrische auto’s kunnen in de kosten lopen net als verbrandingsmotoren.

Image

Nissan Juke vernieuwd: Say hello to yellow again!

Met de introductie van de vernieuwde Juke biedt Nissan-fans weer de mogelijkheid om de Urban Crossover in het geel te bestellen. De vraag naar deze kleur, erg populair op de eerste generatie Nissan Juke, bleef onveranderd groot.

Image
primastar 2

Alles over de afgeschafte vrijstelling van BPM voor bedrijfswagens

Op dit moment hoeven ondernemers geen bpm te betalen bij het aanschaffen van een bestelauto. Vanaf 2025 komt hier verandering in: vanaf dat jaar betalen ondernemers dezelfde belastingheffing voor een bestelauto als voor personenauto’s.

Image
Louis carnaval

Namens Auto Sturm wensen wij iedereen een fijne carnaval en veul leut!

Onze eigen prins carnaval Louis de Koning is er helemaal klaar voor en zal met deze speciaal geprepareerde Nissan Juke en Nissan Qashqai in de Carnavalsoptocht van Tullepetaonestad te zien zijn.

Image
Bouwupdate Breda

Bouwupdate Auto Sturm Breda

Auto Sturm Breda zit middenin de verbouwing om vervolgens medio april/1 mei open te gaan. Wij nemen u mee in de verbouwing en laten zien welke werkzaamheden er al zijn verricht en wat er nog gaat gebeuren.

Image

Nieuwe Nissan Interstar-e met volledig elektrische aandrijving

De nieuwe Nissan Interstar-e is nog groter en daardoor nog veelzijdiger. De grootste bedrijfswagen van Nissan in het 3.500 kg GVW-segment heeft bovendien een volledig elektrische aandrijving.

Image
Martin Meeuse

Welkom thuis Martin Meeuse!

Wij zijn verheugd om te vermelden dat Martin Meeuse na een uitstapje van een half jaar weer terug is bij Auto Sturm.