1 JAAR VERDER: Kees de Feijter 20 februari 2023

Dit betreft een artikel uit ViaVIVO magazine editie 1 2023. Bekijk hier de volledige uitgave: https://viavivomagazine.nl/edities-2023/

 

1 JAAR VERDER

Het is alweer ruim een jaar geleden toen Kees de Feijter de overstap maakte naar Auto Sturm in Middelburg (st. Laurens) , toen konden wij al even kort bijkletsen over de gang van zaken en hoe het beviel bij de nieuwe organisatie. Daarnaast waren wij benieuwd naar zijn verwachtingen van de vaste klandizie in Zeeuws-Vlaanderen.

‘’Het is geweldig om te zien dat wij veel bekende gezichten uit Zeeuws-Vlaanderen mogen verwelkomen bij Auto Sturm Hyundai in Middelburg. Daar wordt ik echt blij van want dat is tenslotte waar je het voor doet. Dat is mede te wijden aan het sterk ontwikkelde en groeiende modellen gamma van Hyundai en de constante kwaliteit die we als Auto Sturm kunnen leveren.’’ aldus Kees.

 

 

IONIQ 6

Het zal u niet ontgaan zijn dat Hyundai in de automedia de wind in de rug heeft. Er wordt met de komst van de gloednieuwe Hyundai IONIQ 6 uitgekeken naar weer een nieuw volledig elektrisch model die weer versteld doet staan zoals de IONIQ 5 dat ook deed tijdens zijn introductie en nog steeds wordt gekenmerkt als een echte koppendraaier.

De gloednieuwe elektrische Hyundai IONIQ 6 staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en doordachte coconachtige interieur bieden een gepersonaliseerde en flexibele ruimte die nooit eerder te zien is geweest. De IONIQ 6 is gemaakt om u verder te brengen – dankzij ultrasnel opladen en een aerodynamisch design.

Dankzij zijn zeer aerodynamische design heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21. De actieradius van de IONIQ 6 bedraagt tot 614 kilometer. Afhankelijk van uw  mobiliteitsbehoeften en prestatiewensen kan er gekozen worden uit twee batterijpakketten, vierwielaandrijving of achterwielaandrijving. De 800 volt-snellaadtechnologie geeft de luxe en flexibiliteit van ultrasnel opladen. Slechts 15 minuten laden zorgt voor een extra actieradius tot 351 km!

LEVERTIJDEN NIEUWE AUTO’S

Wat het autonieuws nog meer domineerde in 2022 was het geluid om de lange levertijden van nieuwe auto’s. Wij vroegen Kees naar zijn ervaring: ‘’Gelukkig heeft Hyundai minder last van productie problemen en kunnen wij vaak zelfs uit voorraad leveren. Dat komt omdat Hyundai efficiënt met zijn productie capaciteiten omgaat én omdat Auto Sturm vaak specifiek inkoopt en daarmee snel kan leveren. Het klopt dat sommige modellen een lange levertijd hebben, ook bij Hyundai, daar staat tegenover dat wij bijvoorbeeld regelmatig de IONIQ 5 op voorraad hebben, dat geldt ook voor de TUCSON en andere modellen. Wil je snel rijden en ben je minder gefocust op een specifieke uitvoering, dan hebben wij altijd een oplossing!’’

‘’Ook zien we een sterk toegenomen vraag naar occasions, en ook daar kan Auto Sturm een uitkomst bieden met een sterk gevarieerd aanbod. Van jong gebruikte Hyundai KONA Hybrid’s tot Hyundai i10’s die nog 1 jaar oud moeten worden en dus nog volledig in de fabrieksgarantie zitten.’’

 

 

TOPNOTERING HYUNDAI MEEST VERKOCHTE AUTOMERKEN

Hyundai zit stevig in de lift. Over heel 2022 noteerde het op drie na grootste automerk ter wereld maar liefst 17.026 registraties in Nederland. Daarmee staat Hyundai met stip op de zesde plaats van bestverkopende merken in 2022. Ten opzichte van 2021 liet Hyundai qua verkopen een toename van bijna 30 procent zien. Opvallend was dat de keuze steeds meer op een geëlektrificeerde Hyundai valt. Bijna drie van de vier verkochte Hyundai’s in 2022 had een vorm van elektrische aandrijving, waaronder hybrid, plug-in hybrid en volledig elektrisch.

VERWACHTINGEN 2023

Ook 2023 belooft een mooi jaar te worden voor Hyundai en Auto Sturm. Behalve de volledig elektrische IONIQ 6 verschijnen er dit jaar nog meer nieuwe modellen en blijft de Hyundai TUCSON fier bovenaan de lijst van meest gewilde SUV’s van het moment. Ontdek Hyundai exclusief bij Auto Sturm.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeNieuws1 JAAR VERDER: Kees de Feijter