7 redenen om voor de KONA Electric te kiezen 18 november 2020

Wanneer je een elektrische auto onder de 50.000 euro zoekt, kom je sowieso uit bij de Hyundai KONA Electric. Zo begint Autoverhaal.nl zijn testverslag over de volledig elektrische compacte SUV. De autosite voelde de KONA Electric uitgebreid aan de tand en komt met nog veel meer argumenten om voor deze emissievrije auto te kiezen. We pikten de 7 opvallendste eruit:

1. Uitrusting

De eerste reden dat de KONA Electric zijn concurrenten overtreft, is zijn uitrusting. In de premium-trim beschik je over stoel- en stuurwielverwarming.

2. Infotainmentsysteem

Een groot 10 inch scherm doet dienst als infotainmentsysteem. Ook is er Apple Carplay. Kortom, elke particuliere of zakelijke klant heeft voldoende om zich aan te laven in dit model.

3. Adaptieve cruise controle

Vermeldenswaardig is de adaptieve cruise controle die erg goed werkt. De auto houdt je goed binnen de lijntjes en heeft voldoende afstand van de voorganger.

4. Accu weer snel vol

Dankzij snelladen zit de accu bij een Fastned weer snel vol. Laatstgenoemde locaties nemen de laatste jaren in snel tempo toe. Je zit dus steeds minder vaak met actieradius vrees.”

5. Smartphone app

De app is een rijke toevoeging aan het geheel. Dankzij het overzichtelijke dashboard in de app kunt je snel zien hoe ver de accu is volgeladen, en hoever je kunt rijden.

6. Laag zwaartepunt

De Hyundai KONA Electric is een comfortabele auto. […] Daarbij merk je dat er werk is gemaakt van het zo laag mogelijk plaatsen van de accu’s, waardoor het zwaartepunt ook laag ligt.

7. Fantastische actieradius

De KONA Electric is een erg aangename rijdersauto met een fantastische actieradius. […] De conclusie is dat dit model op dit moment geen waardige tegenstander kan vinden.

Het hele testverslag op Autoverhaal.nl lees je hier.

KONA Electric nog met 8 % bijtelling

Zakelijk rijders die nog vóór het einde van 2020 voor de Hyundai KONA Electric kiezen, betalen slechts 8 % bijtelling. Vanaf 1 januari 2021 is dat 12 %. Particulier rijder? Profiteer dan van onze scherpe private lease-aanbieding en rijd de KONA Electric al vanaf € 499 per maand. De KONA Electric is direct uit voorraad leverbaar bij Auto Sturm. Kom verder.

 

 

Bekijk voorraad Bekijk acties

 

HomeNieuws7 redenen om voor de KONA Electric te kiezen